Lifestyle
Jonge doeners

coach Astrid (29) brengt je in de juiste mindset

15 november 2021
Door: MIJNLEUVEN
We stellen de komende weken iedereen voor die dit jaar het BAAS-traject volgde bij MIJNLEUVEN. Bij BAAS worden jongeren vanaf 18 jaar ondergedompeld in de wondere wereld van het ondernemen. Vandaag spreken we met Astrid (29).

Tekst: MIJNLEUVEN / Foto: By Nouchka


Hey Astrid, wat is jouw concept precies?

"Ik heb het bedrijf House of mindstyle opgericht. House of mindstyle focust zich op mindset. Ik wil je laten zien hoe een helpende mindset jou kan helpen bij het bereiken van je dromen en doelen. Als je mindset goed zit en je jouw beperkende overtuigingen overboord kan gooien, kan je pas gaan voor wat jij écht wil! Vaak zijn mensen bang van de reacties of meningen van andere mensen en daarin probeer ik hen als coach ook te ondersteunen. Ik help mensen om weer de regie van hun eigen leven op te pakken en zo ook meer liefde en tijd voor zichzelf te ontwikkelen."

 Wat wil je er graag mee bereiken?

"Als mindsetcoach ga ik op zoek naar de richting die mijn cliënten - privé of professioneel - willen uitgaan en fungeer ik als een cheerleader die hen in actie brengt en treffende vragen stelt. Dat doe ik via individuele coachingstrajecten, online cursussen, lezingen en mijn eigen podcast. In mijn ideale wereld kunnen mensen hun eigen keuzes maken volgens hun eigen prioriteiten, met zelfvertrouwen én zonder schuldgevoel. Ik wil hen laten inzien dat perfectie niet bestaat en dat dat ook helemaal niet hoeft om goed genoeg te zijn als mens. Mijn sleutelwoord hierin is 'mildheid'. Voor jezelf en anderen."

In mijn ideale wereld kunnen mensen hun eigen keuzes maken volgens hun eigen prioriteiten, met zelfvertrouwen én zonder schuldgevoel
- Astrid (29)

Van waar komt je interesse voor het ondernemerschap?

"Mijn grootouders hadden een wasserij en zijn hun hele leven ondernemers geweest. Misschien is het wel via die weg in mijn bloed geraakt!"

Heb je door de ondersteuning van BAAS je project al concreter kunnen maken?

"Ik had bij aanvang van dit project House of mindstyle al officieel opgericht dus ik wist al wel goed wat ik wilde. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik dingen heb kunnen uitproberen. Ik gaf bijvoorbeeld mijn eerste talk over mindset op de BAAS pop-up. Ik hoop dat ik de toeschouwers heb weten te inspireren met praktische tips, door middel van mijn eigen verhaal."

Wat is iets dat je uit de BAAS-sessies zal meenemen?

"Ik vind het vooral heel fijn om me te omringen met andere ondernemers binnen de BAAS-sessies. We leren heel veel van elkaar en ondersteunen elkaar waar nodig. Onlangs kregen we een workshop over prijszetting en dat vond ik ook heel interessant. Niet altijd gemakkelijk om als startende zelfstandige je weg hierin te zoeken maar elke dag is een nieuwe dag om te leren en om te groeien, als mens en ondernemer!"


Twintig jonge ondernemers staan ook dit jaar klaar om hun eigen BAAS te worden en een traject te volgen met begeleiding op maat. Een professionele jury selecteerde uit tachtig deelnemers de twintig winnende ideeën en ondersteunde de jonge ondernemers verder samen met het BAAS Leuven-team. Aan het einde van het jaar stelden ze hun producten en diensten voor aan het publiek tijdens de BAAS Pop-up.

15 november 2021
Door: MIJNLEUVEN

Gerelateerde artikels