Over MIJNLEUVEN

MIJNLEUVEN durft dromen, denkt consequent buiten de lijntjes en smijt zich elke dag opnieuw voor de Leuvense jongeren, all the way.

Missie mijnLeuven

MIJNLEUVEN, dat is hét jongerenlabel van de jeugddienst van Stad Leuven. Een laagdrempelig aanspreekpunt voor alle Leuvense jongeren en een plek waar de leaders of tomorrow terecht kunnen voor een antwoord op al hun vragen. Door jongeren in de schijnwerpers te zetten als de kritische, bewuste en ondernemende helden die ze zijn, draagt MIJNLEUVEN toe aan de positieve beeldvorming van jongeren in de stad.

MIJNLEUVEN nodigt alle Leuvense jongeren uit om hun gekste ideeën en wildste plannen met haar te delen, om die dromen vervolgens samen waar te maken. Dat kan met centen, maar ook met advies: een informele babbel óf simpelweg de juiste doorverwijzing naar een van de vele contacten dat het brede netwerk van MIJNLEUVEN rijk is. MIJNLEUVEN ondersteunt zo jongerenfestivals als Lo-Rock, Hekerock en Speelplaatsrock, maar ook evenementen als Beat by Beat, partners uit de Leuvense skate- en streetartscene, enzovoort. Maar daarnaast wil MIJNLEUVEN nog meer zijn dan enkel een ondersteunende partner...

MIJNLEUVEN stelt zich daarom proactief op en biedt een uitgebreid scala van MIJNLEUVEN-projecten aan, om steeds nieuwe leer- en groeikansen voor jongeren te creëren of stimuleren. Ben je bezeten door video en fotografie of beschik je over een buitengewoon vlotte pen? Ontvouw dan je journalistiek talent bij de MIJNLEUVEN-crew. Schuilt er in jou een geboren verkoper of ondernemer? Dan kan je je ei zeker kwijt bij De Start-Up. Politiek visionair? Stap in Kabinet J en bouw samen met andere geëngageerde jongeren aan de toekomst van je stad. Maar misschien voel jij nog nét iets meer voor een van onze andere projecten, zoals Jammin’ with Fonske, Habitat Festival, Urban Camping...

MIJNLEUVEN beschouwt jongeren als gelijkwaardige partners in crime en daagt hen uit om de wereld te verfraaien met hun unieke talenten en verfrissende ideeën. MIJNLEUVEN zet jongeren achter het stuur en biedt hen een intens groeitraject met onvergetelijke ervaringen. MIJNLEUVEN durft dromen, denkt consequent buiten de lijntjes en smijt zich elke dag opnieuw voor de Leuvense jongeren, all the way.

mijnLeuven medewerkers

Alex Van den Bosch

MIJNLEUVEN media-crew, sociale media, online communicatie

0479 69 95 34

Evy Vercammen

MIJNLEUVEN magazine, MIJNLEUVEN media-crew, communicatie

016 27 27 67

Keyvan Siasi

Street art, Green space & schoolprojecten

0491/99.61.50

Maureen Pierloz

Jeugdwerk, Jammin' with Fonske, De Stem Van, Street art beleid

016 27 27 68

Omar Rejdy

Ondernemerschap, BAAS

0494 12 10 04

Riena Exelmans

Projectondersteuning en concertenfonds, PACT3000, projecten op school

016 27 28 54

Sabine Tonet

Jeugdruimte, STELPLAATS, nachtplan

016 27 28 56

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS

016 27 28 55

Zoë Westelinck

STADHUIS