Meewerken aan mijnLeuven?

MIJNLEUVEN zoekt voortdurend vers bloed om mee te werken aan verschillende projecten.

Vacatures

Zin om van Leuven een echte jongerenstad te maken en mee te werken in een team van geëngageerde klasbakken? Hou dan zeker deze pagina en onze Facebook-pagina in het oog!

Spontaan solliciteren kan altijd. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@mijnleuven.be.


mijnLeuven-crew

Ben je graag bezig met schrijven, fotograferen, illustreren of video? Dan is de mijnLeuven-crew zeker iets voor jou! Als mijnLeuven-crew’er werk je mee aan mijnLeuven: zowel het magazine als de website. Wat je doet en wanneer je dat doet, kies je volledig zelf. Van teksten schrijven voor het magazine tot folders ontwerpen of foto- en videoreportages.

Je kan meedoen aan de mijnLeuven-crew in verschillende onderdelen:

  • Redactie
  • Foto
  • Illustratie
  • Video

De enige echte voorwaarde? Je bent 16 jaar of ouder of wordt dit kalenderjaar 16.

Wat moet je weten?

  • Je werkt zo veel je zelf wil: van 1 keer per jaar tot elke week;
  • Je krijgt opdrachten of werkt eigen ideeën uit;
  • Je doet het niet alleen voor de fun, maar krijgt er ook een vrijwilligersvergoeding voor.

Meer info over de mijnLeuven-crew? Check de projectpagina!
Meedoen? Mail naar evy@mijnleuven.be of bel 016 27 27 67

Kabinet J

De Leuvense jongerenraad is steeds druk in de weer en sprokkelt altijd en overal meningen van zoveel mogelijk jongeren. Deze meningen verwerken ze tot straffe adviezen die ze voorleggen aan het stadsbestuur om hen te overtuigen van hoe het allemaal nog beter kan in Leuven. Ben je politiek visionair? Zin om de stem van de Leuvense Jeugd te vertegenwoordigen?

Kabinet J start in september een nieuw werkjaar. Als spreekbuis verdedig jij de belangen van Leuvense jongeren bij het stadsbestuur. Wil jij die stem verdedigen en deel uitmaken van een onmisbare schakel in het beleid van de stad? Stel je dan tijdig kandidaat en verbind je voor een jaar engagement met tweewekelijkse bijeenkomsten. Je bent 15 jaar of ouder.

Meer info over Kabinet J? Check de projectpagina!
Meedoen? Mail naar maureen@mijnLeuven.be of bel 016 27 27 68

Meewerken aan een MIJNLEUVEN project?

MIJNLEUVEN organiseert voortdurend verschillende projecten rond verschillende thema’s. Ben je een geboren festivalorganisator? Dan is Habitat vast iets voor jou. Of werk je liever mee aan een concertenreeks in de Leuvense binnenstad? Check dan Jammin’ with Fonske! Ben je een geboren ondernemer en wil je van start gaan met een eigen bedrijfje? Bekijk dan zeker De Start-Up. Heb je een eigen idee en ben je op zoek naar ondersteuning? Pluis dan zeker advies en centen uit.

Je merkt: verschillende projecten over verschillende thema’s met een verschillende duur. Maar bovenal: hou onze Facebook-pagina in de gaten. Daar kom je te weten wanneer we op zoek gaan naar nieuwe krachten!

Stage bij MIJNLEUVEN

Werk je graag met jongeren? Organiseer je graag evenementen of wil je je verdiepen in straffe vormingstrajecten op poten zetten? Werk je graag mee aan een Leuvens jongerenmagazine? Dan is een stage bij MIJNLEUVEN misschien iets voor jou.

Als stagiair krijg je een eigen project toegewezen dat je onder begeleiding uitwerkt. Jij bent eigenaar van je opdracht dat ook een duidelijk eindpunt heeft.

MIJNLEUVEN & Jeugdcentrum Vleugel F zijn op verschillende domeinen actief en bieden dan ook een waaier van stages aan. De opleidingen Sociaal cultureel werk, culturele studies, agogiek, communicatie, journalistiek,.. komen zeker in aanmerking. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een stage bij MIJNLEUVEN? Mail naar info@mijnleuven.be