Jonge doeners

5 jaar mijnLeuven

12 juli 2016
Door: MIJNLEUVEN
mijnLeuven blaast 5 kaarsjes uit!

Al vijf jaar lang doet mijnLeuven hard haar best om van Leuven een stad te maken die Leuvense jongeren als jij mee kunnen vormgeven. Een stad waar jongeren zich thuis kunnen voelen en waar ruimte is om ideeën, plannen en dromen waar te maken. En met succes! Want wat startte als een mooi idee met grootse ambities, is na vijf jaar een gevestigde waarde die toch wel wat verwezenlijkt heeft. Daarom - speciaal voor het 5-jarig bestaan van mijnLeuven - een terugblik!

In juni 2011 werd mijnleuven.be met de nodige toeters en bellen geopend. De start van een nieuwe jongerenwebsite, maar daarnaast ook de start van een nieuwe werking die jongeren in Leuven centraal zet. Nu vijf jaar later is mijnLeuven hét jongerenlabel van stad Leuven. Een laagdrempelig aanspreekpunt en een plek waar jij, als een van de leaders of tomorrow, terecht kan voor een antwoord op al je vragen.

mijnLeuven beschouwt je als gelijkwaardige partner in crime en daagt je uit om de wereld te overweldigen met je unieke talent en verfrissende ideeën. mijnLeuven zet jou achter het stuur en bezorgt jou een intens groeiproces met onvergetelijke ervaringen. mijnLeuven durft dromen, denkt consequent buiten de lijntjes en smijt zich elke dag opnieuw voor de Leuvense jongeren, all the way.

12 juli 2016
Door: MIJNLEUVEN

Gerelateerde artikels