Me, my phone and I

Me, my phone and I neemt je mee in de wereld van de podiumkunsten! Zes jongeren stortten zich sinds begin oktober op het thema sociale media en werken een eigen voorstelling uit binnen hun discipline.

Sociale media

Het lijkt wel of we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Een vaste waarde in ons dagelijks leven, waarbij onze vingertoppen op automatische piloot over de verschillende media-applicaties op onze smartphone zweven.

Maar worden we er ook gelukkig van? En welk effect heeft het op ons zelfbeeld?


Toonmoment

Sinds begin oktober zijn zes jonge, kunstzinnige zielen aan de slag met het thema zelfbeeld en sociale media. Ze werken één voor één een eigen voorstelling uit waarin ze hun visie en mening verwerken en tonen op 25 januari in STADHUIS met veel plezier hun eindresultaat. Tot dan zijn ze nog druk bezig met voorbereidingen en repetities. Maar, ze staan er niet alleen voor. Dankzij de ondersteuning van ervaren coaches - elk binnen hun eigen vakgebied - zorgen ze ervoor dat hun voorstelling binnen enkele maanden helemaal op punt staat.

Benieuwd? Zak dan zeker zaterdag 25 januari af naar STADHUIS (Naamsestraat 3B, Leuven) en laat je omverblazen!
De deuren gaan open om 19.30 uur.

De zes jonge artiesten

Waar zijn ze de laatste maanden mee bezig geweest en hoe verwerken ze het thema 'sociale media' in hun voorstelling? Ze leggen het je graag zelf uit!

De vijf jonge coaches

De zes artiesten konden tijdens heel het proces rekenen op fantastische begeleiding van vijf coaches. Met een stevige portie enthousiasme, kennis van zaken en engagement gooiden deze coaches zich integraal mee in het hele proces. Dat ze zelf nog behoorlijk jong zijn, is alleen maar meer bewonderenswaardig. Ze stellen zich hieronder kort even voor en praten over hun ervaringen tijdens 'Me, my phone & I'.