Jonge doeners
DIY

De Start-Up zoekt vers bloed voor tweede editie!

6 februari 2017
Zin om je ondernemersdromen in eigen handen te nemen en jouw straf idee uit te bouwen tot een sterk merk? Wil je nét dat ene stapje verder zetten? Schrijf je dan in voor de tweede editie van De Start-Up, het ondernemerschapsproject van mijnLeuven!

De inschrijvingen voor De Start-Up zijn as we speak geopend. Elke jonge, Leuvense ondernemer in spe heeft daarmee dé tools voorhanden om in no time zijn of haar eigen zaak uit de grond te stampen. Of we dat menen? Jazeker, kijk maar naar de mijnLeuven-start-ups van het afgelopen jaar!

Boule de Louvain, Juice-Up, Copper&Woods en Picknick Unique zaten allesbehalve stil. Ze waren te zien op Leuvense evenementen zoals Het Groot Verlof, Habitat Festival, Buitenverblijf, Zomerfilm, Autovrije Zondag en de Herfstshopping en werkten samen met lokale ondernemers en klassezaken zoals Bar Stan, Wøti, Animaux Spéciaux, Patisserie ZUUT, WEAR, Lasso, Cyaankali en Eco Collectief.

“Je ontmoet heel wat interessante mensen, krijgt de vetste kansen en leert zoveel dingen die ze je op school niet kunnen bijbrengen.”
- Leonie (17j), deelnemer van de eerste editie van De Start-Up

Ook zin om je ondernemersdromen in eigen handen te nemen, samen met andere jongeren een vernieuwend concept uit te werken en dat uit te bouwen tot een sterk merk? Zélf de missie en visie van je start-up te ontwikkelen, zélf een duurzaam business- en marketingplan op te stellen en vooral ook zélf de handen uit de mouwen te steken? Mooi zo.

Concreet?

  • Voor jongeren tussen 15 en 17 jaar
  • Van februari t.e.m. november 2017
  • Coaching door lokale ondernemers
  • Straffe vorming en boeiende ontmoetingen
  • Hands-on approach (lees: héél veel uittesten!)

Inschrijven?

Schrijf je voor 16 februari in via www.mijnleuven.be/destartup, of kom eerst naar de info-avond op woensdag 15 februari, om 19u00 in Jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61a).

Meer lezen?

6 februari 2017