Onder het dak in STADHUIS vind je een coworking space voor jonge ondernemers, uniek en op een ideale locatie. Een betaalbare, professionele werkplek tussen gelijkgezinde coworkers, wat wil je nog meer?

Wat houdt het dan precies in?

Coworking in STADHUIS

Je zet je eerste stappen als ondernemer, hebt net je bedrijf opgestart en de zoektocht naar kantoorruimte is op handen. Werk en privé hou je best gescheiden, toch? MIJNLEUVEN snapt die noodzaak en beseft dat het ook best een hoge drempel is.
Om je niet meteen torenhoog in de kosten te jagen, bieden we een unieke coworking space aan, pal in het centrum van Leuven. Wakostdadan? €50 per maand, jawel!


Leer ineens wat bij

Check, dat bureau is geregeld. Maar daar blijft het niet bij! In STADHUIS kan je het hele jaar door terecht voor inspirerende talks, vormingen en workshops. Hou deze in de gaten, want gegarandeerd zit er ook voor jou iets interessant tussen. Waarom? Je leert elke dag bij, toch?

Naast al dit inspirerend aanbod voorziet MIJNLEUVEN ook een persoonlijke coach die op al je vragen een antwoord heeft, of die je met de juiste mensen in contact brengt. Beter wordt het niet!

Alleen is maar alleen

Last but not least, zoals coworking zichzelf uitlegt: je deelt een kantoorruimte met gelijkgezinde, jonge starters. En of dat voordelen heeft! Samen 's ochtends aan de koffie (of thee), klankborden voor al je ideeën, frisse meningen voor als je ergens mee vastzit. Kortom: samen weet je meer dan alleen, zien werken doet werken en die lunch wordt ineens een pak gezelliger!Praktische weetjes

Op het gelijkvloers van STADHUIS vind je een keuken, uitgerust met koffiezet, koelkast en microgolfoven. Er zijn voldoende broodjeszaken in de buurt, maar haal ook eens de meesterkok in je naar boven en neem je eigen ultra-lekkere lunch mee naar het werk!

Achterin de coworking space is er een gezellig ingerichte vergaderruimte waar je mensen kan ontvangen, privételefoontjes kan voeren of lekker lui in de zetel kan brainstormen over nieuwe plannen!