Stadhuis

MIJNLEUVEN kaapt het Stadhuis en roept midden in de stad een nieuwe plek voor jonge artiesten, bricoleurs, makers, denkers en doeners in het leven… Een nieuwe hotspot voor alle Leuvense jongeren met plannen!

studeren in 't stadhuis

Van 7 tot 23 juni (10u-18u)


Naar jaarlijkse gewoonte willen we alle middelbare scholieren een duwtje in de rug geven tijdens de blokperiode. Van 7 tot 23 juni zijn jullie welkom tussen 10 en 18 uur op het stadhuis om er te komen studeren. Er is plek voor 50 personen bij ons. Beneden kan je ook gezellig pauze komen nemen en gratis water, koffie en thee nemen. Er zijn ook elke dag gratis lekkere snacks, voorzien door ons! Inschrijven is niet nodig, je komt gewoon langs wanneer je wil.Open stadhuis

Donderdag- en vrijdagmiddag een warme en gezellige plek nodig om je boterhammen op te eten? Wij ontvangen jullie met open armen op ons Stadhuis! 

Wanneer? Schooldagen op donderdag en vrijdag tussen 12u en 14u.

Voor wie? Alle Leuvense scholierenOp vrijdag na school geen zin om meteen naar huis te gaan? Kom je uitleven op ons Stadhuis! Maak een sleutelhanger van macramé, naai je eigen kersenpitkussen, versier een tote bag of plof gewoon neer in onze zetels met je vrienden.

Wanneer? Elke vrijdag na school, van 16 tot 18u.

Voor wie? Alle Leuvense scholierenAdres en openingsuren

Naamsestraat 3
3000 Leuven

We zijn er voor jou, het hele jaar door!

  • woensdag: 11.00 - 18.00 uur
  • Donderdag: 11.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag: 11.00 - 18.00 uur

Een idee of opmerking?

Jelena Van Meerbeek

de villa, artistieke expressie, beleidsparticipatie
016 27 28 22