Atelier

Zit creativiteit jou in de vingers, maar heb je de fysieke ruimte niet om die passie de vrije loop te laten? Claim dan een plek in ons atelier waar jij aan de slag kan gaan met je eigen ding, op je eigen tempo en je eigen manier. Of schrijf je éénmalig in voor onze workshops. Allemaal gratis en voor niets!

ZOMERRESIDENTIE 2023

Verover het stadhuis met jouw kunst!

Op zoek naar een atelier tijdens de zomer? Heb je zo’n grote creatiedrang en maak je hier graag tijd voor in de zomer? Schrijf je dan in voor onze zomerresidentie. We nemen voor een laatste keer het stadhuis in en claimen maar liefst drie verdiepen. Samen werken we aan een geweldige expo waar jullie werk aan het grote publiek getoond kan worden!

Richtlijnen voor makers in residentie:

  • Je krijgt een atelier van 3 juli tot 10 september. Uiteraard moet je niet elke dag aanwezig zijn, maar je kan wel geregeld eens langskomen om aan je kunstwerk(en) te werken.
  • Je bent een schilder, schrijnwerker, muzikant, game-ontwikkelaar, acteur, curator, danser, fotograaf, rapper, kaligraaf, beeldhouwer, juweelontwerper… en woont in Leuven of omstreken.
  •  Je bent niet ouder dan 26 of jonger dan 16 jaar.
  • Je draagt zorg voor de ruimte.
  • Je ontmoet graag ander kunstenaars, leert van elkaar en werkt samen toe naar een leuk toonmoment.
  • Het materiaal van MIJNLEUVEN (naaimachines, donkere kamer, fotostudio...) kan gebruikt worden. Voor de rest van je materiaal zorg je zelf.

Interesse?

Interesse?

Jelena Van Meerbeek

artistieke expressie & beleidsparticipatie
016 27 28 22