Atelier

Zit creativiteit jou in de vingers, maar heb je de fysieke ruimte niet om die passie de vrije loop te laten? Claim dan een plek in ons atelier waar jij aan de slag kan gaan met je eigen ding, op je eigen tempo en je eigen manier. En dat helemaal gratis en voor niets!

Of zin om samen met anderen te illustreren en te tekenen? Je eigen totebag te maken uit oude stoffen, die broek te pimpen en er een uniek stuk van maken? We hebben ook naaimachines, een drukpers en ander materiaal klaarstaan waar jij mee aan de slag kan gaan.

Geen nood als je er nog niets van bakt in het begin, want we organiseren ook workshops om het je aan te leren!

Zomerresidentie

Tijdens de zomermaanden houden we in het atelier een speciaal traject voor jonge creatievelingen: de zomerresidentie! De tweede verdieping van MIJNLEUVEN is yours!

Heb je zo’n grote creatiedrang en stel je graag je vakantie hiervoor uit? Schrijf je dan in voor onze zomerresidentie. Samen werken we aan een geweldige expo waar jullie werk aan het grote publiek getoond kan worden!

Richtlijnen voor makers in residentie:

  • Je krijgt een atelier van 1 juli tot 15 september. Uiteraard moet je niet elke dag aanwezig zijn, maar je kan wel geregeld eens langskomen om aan je kunstwerk(en) te werken.
  • Je bent een schilder, schrijnwerker, muzikant, game-ontwikkelaar, acteur, curator, danser, fotograaf, rapper, kaligraaf, beeldhouwer, juweelontwerper… en woont in Leuven of omstreken.
  •  Je bent niet ouder dan 26 of jonger dan 16 jaar.
  • Je draagt zorg voor de ruimte.
  • Je ontmoet graag ander kunstenaars, leert van elkaar en werkt samen toe naar een leuk toonmoment.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Interesse?

Jelena Van Meerbeek

Stadhuis, PACT3000 & Beleidsparticipatie
016 27 28 22