Je bent een startende ondernemer, je hebt (net) je zaak opgericht. Eigenlijk begint het nu pas. Tijdens deze reeks krijgt alles een check-up en worden de puntjes op de i gezet. Alle sessies voor Starters gaan door op donderdagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Hoe goed zit je businessplan in elkaar? Zijn er nog zaken die je kan verbeteren? IN deze sessie worden er tips & tricks gegeven en ga je dieper in op het Business Model Canvas.
#businessbinnenstebuiten

Hoe, waar en bij wie vergaar ik het nodige kapitaal? Bij vrienden, familie of fools? Of toch bij de bank, of misschien via crowdfunding? Daarnaast gaan we met je na of al je administratie in orde is en hoe je verder kan groeien.
#socialebijdragedubbelcheck

Hoe kan ik zelf mijn cijfers interpreteren? In kleine groepjes leggen we je uit hoe je naar een resultatenrekening en een balans kijkt. Wat zijn de valkuilen, aandachtspunten en opportuniteiten?
#cashflowenzow

Opstarten is eigenlijk nog niet het moeilijkste gedeelte. Overeind blijven en hopelijk ook groeien is nu de volgende stap.
#hogebomenbovenhetbosuitzien

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere 'geen-ideeërs'.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS Leuven
016 27 28 55