Je bent een startende ondernemer, je hebt (net) je zaak opgericht. Eigenlijk begint het nu pas. Tijdens deze reeks krijgt alles een check-up en worden de puntjes op de i gezet. Alle sessies voor Starters gaan door op donderdagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Hoe goed zit je businessplan in elkaar? Zijn er nog zaken die je kan verbeteren? In deze sessie worden er tips & trucs gegeven en dieper ingegaan op de Business Model Canvas.
#businessbinnenstebuiten

Hoe ziet je financieel plan eruit, heb je extra financiering nodig en zit jouw prijs goed? We leggen de cijferpuzzel en zoeken naar een gezond financieel evenwicht.
#rekenmachientjecheck

Je eerste inkomsten zijn ondertussen binnen: komen ze overeen met wat je op voorhand becijferd had? Zijn er resultaten die een alarmbelletje doen afgaan of die je kan gebruiken om verder te groeien? Maw. ben ik goed bezig?!
#bettersavethansorry #goeddatikdaaraangedachtheb

Hoe kan ik mijn cijfers interpreteren? In deze sessie doorbreken we de boekhoudbarrières van het gênante en leer je écht meepraten met je boekhouder.
#aahnusnapikhet

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere Starters.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS
016 27 28 55