Je wil ondernemen maar hebt nog niet echt een businessidee. In vijf sessies helpen we je met de eerste stappen. Je werkt aan een idee en zet voor het eerst dingen op papier. Alle sessies voor Geen-Idee'ers gaan door op maandagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Leuvense BAAS’ers/ondernemers vertellen hun verhaal. Wat deden zij met hun idee? Lukte het van de eerste keer (probably not)?
#jawdroppingstories

Goesting & veel hersenspinsels ten spijt, dat geniale idee schudde je nog niet uit je mouw. Zoek niet langer, we gaan samen op zoek naar een duidelijk probleem of uitdaging waarop jij de oplossing kan bieden.
#brainstormen2.0

Wie is jouw ideale klant en hoe kan jij een antwoord bieden op zijn vraag? In deze sessie leer je hoe je de noden van je klanten beter kan omzetten naar jouw product of dienst.
#nopainnogain

Hoeveel geld heb je nodig en waar kan je dat gaan vragen? En hoe start je nu op een snelle en legale (ja!) manier je business op en onder welk statuut?
#praatmoneymetme #enhoemoetdatdan

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere Geen-Idee'ers.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag?

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS
016 27 28 55