Je wil ondernemen maar hebt nog niet echt een businessidee. In vier sessies helpen we je met de eerste stappen. Je werkt aan een idee en zet voor het eerst dingen op papier. Alle sessies voor Geen-Ideeërs gaan door op maandagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Twee Leuvense BAAS ondernemers vertellen hun verhaal. Wat deden zij met hun idee? Lukte het van de eerste keer (waarschijnlijk niet)?
#jawdroppingstories

Welke competenties moet je bezitten of bijschaven om als ondernemer door het leven te gaan? We gaan in deze sessie op zoek naar je sterkte en "minder sterke" kanten.
#zelfkennisishetbeginvanallewijsheid

Op welke vraag heb jij het antwoord (of aanbod)? In deze sessie leer je hoe je de noden van je klanten beter kan omzetten naar jouw product of dienst.
#nopainnogain

Hoeveel geld heb je nodig en waar kan je dat gaan vragen? En hoe start je nu je business op een snelle en legale (ja!) manier en onder welk statuut doe je dat best?
#talkmoneywithme

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere 'geen-ideeërs'.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS Leuven
016 27 28 55