Je hebt een idee en je wil dat waarmaken en onderzoeken. Je wil meer leren over ondernemen en meer te weten komen welke mogelijkheden er zijn. In dit voortraject krijgt je businessidee structuur en krijg je informatie over het ‘hoe’ en ‘wat’. Alle sessies voor Pril-Idee'ers gaan door op dinsdagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Leer van anderen hun successen en fouten: jonge ondernemers vertellen hun verhaal. Hoe evolueerde hun idee? En hoe groeide zij mee met hun onderneming?
#slimstelenmag

Hoe zet je dat geniale idee nu op papier? Krijg je gedachten geordend, schrijf je eerste to do's en don'ts neer en maak het makkelijker om met anderen te praten over je plan.
#eerstelettersoppapier

Wat is de beste ondernemersvorm om je zaak te starten en hoe zit het met belastingen, uitkering, kindergeld en papierwerk? Opstartformaliteiten hebben na deze sessie geen geheimen meer voor je.
#drogemaarbelangrijkekost

In deze sessie krijg je de blauwdruk van een financieel plan: zijn je inkomsten realistisch en heb je geen kosten over het hoofd gezien? En hoe past de fiscus in dit plaatje? Een sessie over budgetteringen en boekhouding
#gewoongezondboerenverstand #betervoorkomendangenezen

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere Pril-Idee'ers.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS
016 27 28 55