Je bent zeker van je zaak en wil nu echt gaan voor je droom. Dit voortraject geeft je de nodige voorbereiding om dat te doen. Alle sessies voor Pre-Starters gaan door op woensdagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

Hoe goed zit je businessplan in elkaar? Zijn er nog zaken die je kan verbeteren? In deze sessie worden er tips & tricks gegeven en ga je dieper in op het Business Model Canvas.
#allesopzijnkop

Twijfel je nog aan je administratie, de regelgeving, je vennootschapsvorm, verzekeringen, etc.? Is je financieel plan realistisch opgesteld? In deze sessie ga je in kleine groepen in gesprek met door de wol geverfde experts.
#jaeuhweetgehoeheetdatnuweer?

Hoeveel geld heb ik nodig en wat zou ik kunnen verdienen? Moet ik duizend spreadsheets maken of kan dit ook gewoon op 1 A4? Hier leer je een eerste financieel plan opmaken.
#éénpluséénisveel

De puzzel lijkt te kloppen, maar krijg je hem ook verkocht? Deze sessie focust zich op je marktonderzoek. Wie zijn mijn klanten? Waar zitten ze en waar consumeren ze? En vraag ik nu te veel of te weinig?
#wiezitopjoutewachten

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere 'geen-ideeërs'.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS Leuven
016 27 28 55