Je bent zeker van je zaak en wil nu echt gaan voor je droom. Dit voortraject geeft je de nodige voorbereiding om dat te doen. Alle sessies voor Pre-Starters gaan door op woensdagen in STADHUIS (Naamsestraat 3, 3000 Leuven).

In deze sessie zetten we jouw puntjes op de i aan de hand van een Business Model Canvas. Deze tool geeft je businessplan zeer visueel weer en daagt je uit niet langer rond de pot te draaien.
#bijnaeenschatkaart

Twijfel je nog aan je administratie, de regelgeving, je vennootschapsvorm, verzekeringen, etc? Na deze sessie is dat ondernemingsnummer halen effectief nog maar een formaliteit.
#allesinordebrengen

Hoeveel geld heb ik nodig en wat zou ik kunnen verdienen? Moet ik duizend spreadsheets maken of kan dit ook gewoon op één A4? Hier leer je een eerste financieel plan opmaken.
#éénpluséénisveel

Vraag je te veel of te weinig? En wat wil men betalen? Wat zegt je prijs over je kwaliteit, je concurrenten en je geloofwaardigheid? En hoe zit het met korting en met solden?
#wakostda

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je 'elevator-pitch' en krijg je constructieve feedback van de andere Pre-Starters.
#beetjesterven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS'ers van dit jaar bekend gemaakt.
#niettemissen

Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS
016 27 28 55