Uit het atelier in STADHUIS stromen massa's artistieke mogelijkheden. Verschillende projecten en trajecten zorgen het hele jaar door voor een mooi en gevarieerd aanbod van kansen en mogelijkheden. Of je nu nood hebt aan tijdelijke atelierruimte of wilt aansluiten bij een zalig project, je vindt het hier!

Wat is er dan allemaal te doen?

Theaterworkshop

Perplex is een Leuvens projectteam voor jongeren met de focus op theatermaken. Hun liefde voor theater brengt hen bij elkaar en die liefde willen ze met jullie delen! Tijdens een driedelige workshop opent Perplex zijn koffer en deelt het zijn diepste geheimen met jou. Op 23/02, 02/03 en 16/03, telkens van 10.00 tot 13.00 uur, leer je alles over acteertechnieken en het schrijven van toneelstukken.

Workshop 'where data meets art'

Eline Cornelissen is gepassioneerd door datavisualisatie en leidt je graag rond in haar passie. De hele wereld zit vol data en je kan bijna alles analyseren. Deze data daarna omzetten in een visueel aantrekkelijk beeld is dé uitdaging van deze tweedelige workshop op 13 en 20 februari STADHUIS, telkens van 19.00 tot 21.00 uur.
Alle plekjes zijn ondertussen ingenomen, er kan helaas niet meer ingeschreven worden.

STADHUIS/EXPO

Bezig met fotografie, illustratie of andere beeldende kunsten en zin om je werken glorieus tentoon te stellen? STADHUIS/EXPO biedt je de kans! Word Artist in Residence en werk toe naar je eigen expo, compleet met vernissage. Je krijgt begeleiding van een creatieve coach, ondersteuning in het organiseren van je expo én een ruimte cadeau in onze selfmade galerij. Doen, toch?!