Interesse aanwakkeren, processen uit de doeken doen of gewoon hyper-inspirerende vertellingen aanbieden, daar gaat STADHUIS 100 procent voor. Met 'How Do They Do It' en 'For Dummies' kan je er terecht voor talks en vormingen die je gegarandeerd triggeren om zelf actie te ondernemen!

Een extra woordje uitleg

How Do They Do It

Voor de gemakkelijkheid zal je dit fenomeen vooral tegenkomen onder de afkorting 'HDTDI'. Dit wil, gelukkig, niet zeggen dat de sprekers ook in afkortingen zullen vertellen. Het hele jaar door nodigen we in STADHUIS verschillende inspirerende spraakwatervallen uit, experten in diverse thema's en branches: organisatoren, zaakvoerders, creatievelingen en ga zo maar door. Het doel? Uitvissen hoe zij het nu juist gedaan hebben en zo inspiratie opdoen om er zelf aan te kunnen beginnen!


For Dummies

Misschien zit je met zotte ideeën, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Misschien ben je aan iets gestart, maar loopt het niet helemaal zoals je het gepland had? Geen paniek, met de reeks For Dummies krijg je een razend interessant aanbod aan vormingen voorgeschoteld. Gaande van hoe je nu precies een vzw opstart tot hoe je je poëzie zo aantrekkelijk maakt dat elke lezer ervan smelt. Experten in het veld gaan met jou van A tot Z doorheen alle tips, tricks, do's en don'ts!

De kalender

Ook op te volgen via de facebookpagina van STADHUIS

14/02 - HDTDI - Artist: Wonderwalls, Matthew Dawn en Stina de Roeck

21/02 - HDTDI - Artist: Filip Dujardin en Chelsea Ruelens

28/02 - HDTDI - Artist: Frederik Willem Daem

14/03 - HDTDI - Ondernemerschap

21/03 - Voor Dummies - Eventcommunicatie

28/03 - HDTDI - Artist: Rinus Van de Velde

04/04 - Voor Dummies - Vzw voor dummies

25/04 - HDTDI - Fotografie

02/05 - Voor Dummies - Fotografie

16/05 - HDTDI - Ondernemerschap