Op de gelijkvloers van STADHUIS vind je dé ideale ruimte om je eerste stappen als organisator te zetten. Een concertavond, een workshop kubusdonuts maken, bedenk het, het kan!

Doen al hun ding in STADHUIS

Improplex

Elke dinsdagavond kan je in STADHUIS terecht voor gratis workshops improvisatie, gegeven door theatergroep Perplex. Kom je improvisatieskills aanscherpen, leer bij van andere improfielen en het belangrijkste van al: kom je vooral keihard amuseren! Interesse maar geen ervaring? Geen probleem! Deze groep is er niet voor gevorderden alleen, iedereen – met of zonder theater- of improvisatie-ervaring – is welkom!

Meer info via www.theaterperplex.be/improplex

Perplex

Perplex organiseert niet alleen open improvisatieworkshops, elke zondag- en maandagavond repeteren ze hier zelf de tegels van de vloer. Perplex is een Leuvens projectteam voor jongeren met de focus op theater maken. Ze zijn nog piepjong, opgericht in 2018, maar de theatermicrobe hebben ze allemaal al wel even te pakken. Toch zijn ze veel meer dan theater alleen. Ieder jaar zullen ze proberen één of meerdere projecten naar buiten te brengen. Om hen te ontdekken hou je best hun facebookpagina in het oog!


Drink & Draw

Drink & Draw Leuven organiseert elke vrijdagavond een heuse tekensessie met begeleidende drankjes. Schetsers, pentekenaars, stifttovenaars en potloodwerkers komen bij elkaar in een gezellige setting en laten er hun tekenkunsten floreren. Of je nu een expert bent of nog nooit een streek op papier hebt gezet, je bent altijd welkom!Café Carré

7 jongedames van de opleiding haarverzorging in Heilig Hart Kessel-Lo volgen een intensief traject om hun eigen pop-up kapsalon uit de grond te stampen.  Het resultaat heet Café Carré en staat klaar om je een hele haarstijl-ervaring te geven. 

Daar blijft het trouwens niet bij. Naast een frisse coupe kan je er ook terecht voor een gezellig kopje koffie en een stukje taart. 

Café Carré opent dit voorjaar 3 keer de deuren, wees er zeker bij!

MILD

Michelle Lavers kaapt STADHUIS voor interessante avonden onder de noemer MILD. Zij gaat samen met een groep jongeren op zoek naar antwoorden over thema’s als identiteit, bewustzijn of zelfbeeld. Gezellige avonden vol interessante gesprekken! 

Meer info via Facebook