Jonge doeners

De studentenjob van je leven: speelpleinmedewerker

3 mei 2019
Door: MIJNLEUVEN
Tijdens de zomervakantie schieten ook dit jaar weer drie speelpleinwerkingen in actie.

Aah de zomer. Lekker luieren in de zon, een avontuurlijke vakantie, tientallen terrasjes met de vrienden en ... honderden kinderen en animatoren die de tijd van hun leven beleven op de speelpleinen in en rond Leuven.

Speelpleinwerking

De jeugddienst van stad Leuven is drie speelpleinwerkingen rijk: speelplein Heverlee, speelplein Kessel-Lo en speelplein Wilspele . Honderden kinderen komen doorheen de zomer zich uitleven en ravotten, onder begeleiding van een enthousiaste ploeg vrijwilligers. Niet alleen de kinderen beleven de tijd van hun leven, ook voor de vele vrijwilligers is het een fantastische ervaring, dat kan je HIER lezen.

Speelpleinmedewerkers gezocht

Om deze geweldige groep vrijwilligers aan te sturen, zijn de speelpleinen op zoek naar enkele pleinverantwoordelijken. Ben jij een speelplein-expert? Een enthousiaste speelpleinfanaat met een zak vol tips en tricks voor onze hoofdanimatoren en animatoren op het speelplein? Ben je daarbovenop zeer georganiseerd en een held in communicatie? Solliciteer dan nu voor dé studentenjob van je leven.


De vacature voor speelplein Heverlee vind je HIER.

De vacature voor speelplein Kessel-Lo vind je HIER.

De vacature voor speelplein Wilspele vind je HIER.

Solliciteren kan tot zondagavond 19 mei.

3 mei 2019
Door: MIJNLEUVEN