Jonge doeners

Cloé Ferrari & Olivia Dotremont

8 februari 2020
Door: MIJNLEUVEN
Cloé (23) en Olivia (23) willen via yogalessen mensen helpen om te vertragen. Zelf zijn ze een versnelling hoger aan het schakelen om met een yoga studio aan de slag te gaan.

Mensen een goed gevoel geven en helpen om te ontstressen. Een gat in de markt, in deze maatschappij van haast en drukte. Cloé en Olivia smijten zich er helemaal in en mikken vol overtuiging op een eigen yoga studio, want de Belg heeft het echt nodig. Daarnaast lijkt het hen fantastisch om als zelfstandige erg vrij aan de slag te kunnen gaan. Zonder stress én met een goed gevoel. 
Tekst: MIJNLEUVEN / Foto: Jurian Cuypers

Een contradictie is nooit veraf, ook niet bij deze twee straffe dames. Het kan namelijk plots erg snel gaan voor hen, dankzij een aanbod van Yoga Station Antwerpen (gegroeid uit BAAS Antwerpen) die  willen uitbreiden naar Leuven. Een aanbod waar ze wel oren naar hebben. Die contradictie dan? Yoga helpt mensen ‘vertragen’, terwijl het voor Cloé en Olivia allemaal wel eens in een stroomversnelling zou kunnen komen. 

Ons eigen ongeduld zou wel eens onze grootste uitdaging kunnen zijn

Twee handen op één buik, neuzen in dezelfde richting en allebei zeer creatief. Dat zit dus wel snor bij dit erg complementaire duo , dat elkaar trouwens leerde kennen tijdens de Pré-Starter sessies van deze BAAS editie!  Uitdagingen kennen ze genoeg, zoals het vinden van een pand en het omzetten van dromen in praktische realiteit. Voor zichzelf omschrijven ze het als volgt: “We zijn behoorlijk ongeduldig en zitten wel veel met ons hoofd in de wolken”. En laat net dat iets zijn waar ze bij BAAS kei hard aan kunnen werken. 

Op de korte termijn willen ze graag Yoga Sation Leuven uitbaten én daar zelf alle lessen geven. Als ze verder in de toekomst kijken, ligt de focus op full time zelfstandige worden en een eigen studio opstarten, als het even kan midden in de natuur . Daarnaast willen ze hun creatieve hart kunnen ophalen met nieuwe uitdagingen, zoals ‘Soundhealing’, fotografie en illustratie. Stil zullen ze niet zitten, dat is wel duidelijk. Maar als ze hun yoga-talenten ook op zichzelf blijven toepassen, komt dat ongetwijfeld allemaal goed! 

8 februari 2020
Door: MIJNLEUVEN