DE MIJNLEUVEN-CHEQUE

DE MIJNLEUVEN-CHEQUE is een nagelnieuw doe-concept voor jongeren van 16-18 jaar waarbij je de kans krijgt ideeën, dromen en ambities waar te maken. Het doel is dat je zelf het roer in handen neemt en een eigen project uitwerkt.

Wat krijg je van ons

MIJNLEUVEN stelt een ongelimiteerd aantal cheques ter beschikking in 6 verschillende thema’s . We voorzien een budget op basis van je voorgestelde idee en begeleiden je bij de uitwerking van je concept en de logistieke planning. Hoe begin je eraan, wat heb je nodig, hoe ga je het organiseren,… Om je al een serieuze stap vooruit te helpen, zetten we de deuren van Stadhuis wagenwijd open om je idee tot uitvoering te brengen. Dromen, durven, doen – all the way.

De 6 cheques

Heb je organisatiekriebels of zit je al lang met een idee dat je eens wil proberen, maar weet je niet weet waar te beginnen? Scroll hier tussen de verschillende cheques.

Cult-cheque

Heb je een fraaie collectie van eigen schilderijen en wil je graag een expositie organiseren? Misschien wil je je eerste stappen zetten als stand-up comedian en je zoekt een plek voor je eerste voorstelling? Dan moet jij de CULT-cheque komen innen!


Crea-cheque

Ben je de handige harry in huis en wil je je creatieve skills vertalen naar een workshop? Pottenbakken, schilderen, naaien of oude producten pimpen en een nieuw leven geven, het kan allemaal met de CREA-cheque!

Battle-cheque

Een DJ-battle na school, een FIFA-tornooi met je maten of zelfs een partij armworstelen met je medestudenten? Wedstrijden organiseren van alle maten en thema’s kan je met de BATTLE-cheque!


Muzi-cheque

STADHUIS is de perfecte plaats voor het organiseren van kleinschalige, intieme concerten van alle genres. Zie jij je later als de nieuwe programmator van Werchter of Pukkelpop, maar je wil eerst ergens klein beginnen? De MUZI-cheque zal je hierbij kunnen helpen!

Cookit-cheque

Een gezellige brunch of een pannenkoekenbak? Heb jij smaak voor culinaire projecten? Trek je keukenschort aan en kom een COOKIT-cheque scoren!


Festi-cheque

Altijd al een festival willen organiseren in Leuven maar niet goed wetende waar te beginnen? Met de FESTI-cheque kan je deelnemen als organisator van Urban Camping. Klik hier voor meer info.

Hoe claim je een cheque

Je kan je idee insturen door op de rode knop hieronder te klikken.