Stadhuis

mijnLeuven kaapt het Stadhuis en roept midden in de stad een nieuwe plek voor jonge artiesten, bricoleurs, makers, denkers en doeners in het leven… Een nieuwe hotspot voor alle Leuvense jongeren met plannen!

Ontmoetings-, creatie- en werkruimte

Op drie niveaus doorheen het Stadhuis bouwen we een gezellige ontmoetingsplek, een fijn atelier en een co-workingspace. Tegelijkertijd is het Stadhuis ook een publieksplek met grote en kleine evenementen voor al wat jong en fris is in onze stad.

Het Stadhuis van mijnLeuven is een ontmoetingsplek waar je vrijheid vindt en ruimte krijgt om jouw ideeën waar te maken. We nodigen alle Leuvense jongeren uit om hun wildste plannen met ons te delen opdat we die samen kunnen realiseren. Dat kan met advies, een doorverwijzing naar de juiste persoon uit ons brede netwerk of met de nodige centen.

Het Stadshuis is een flexibel en open platform, een inspirerende jongerenoase, knal in het centrum van de stad. Het Stadhuis is jouw werkplaats, expositieruimte, atelier, bar of workshop. Het Stadhuis is er tijdelijk, maar vooral nu!

OPEN CALL: DAK
De jonge starters die hun intrek nemen op DAK zijn na een tijdje klaar om het nest te verlaten. Ideeën, doelen en plannen kregen vorm, opdrachten lopen vlot en de nodige stappen werden gezet. Daarom maken ze graag plaats voor een nieuwe lichting jonge ondernemers die op zoek zijn naar plek en ondersteuning in het hartje van Leuven.

Ben jij zo'n jonge ondernemer en ben je uitgekeken op je eigen bureau? Mag je werkplek meer zijn dan die 3m² in je slaapkamer? Solliciteer dan voor een vaste stek op DAK!
In ruil voor €50 per maand krijg je een professionele werkplek tussen gelijkgezinde DAK-bewoners, mag je rekenen op individuele coaching, workshops én gesprekken met experts.


Meer info nodig?
Mail dan naar zoe@mijnleuven.be

Interesse? Je kandidaat stellen doe je door hieronder je business(idee) of het werk dat je wil verwezenlijken op papier te zetten en duidelijk te vermelden hoeveel ruimte je nodig hebt en hoever je al in je proces staat. Succes!

Adres en openingsuren

Stadhuis van mijnLeuven
Naamsestraat 3
3000 Leuven

We zijn er voor jou, het hele jaar door!

  • woensdag: 11.00 - 18.00 uur
  • Donderdag: 11.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag: 11.00 - 18.00 uurBlijf je graag op de hoogte van wat er plaatsvindt in het Stadhuis? Volg het Stadhuis op Facebook en stay in the loop!


Een vraag? Geen probleem!

Zoë Pauwels

BAAS SESSIES, Stadhuis
016 27 27 69