Stadhuis

mijnLeuven kaapt het Stadhuis en roept midden in de stad een nieuwe plek voor jonge artiesten, bricoleurs, makers, denkers en doeners in het leven… Een nieuwe hotspot voor alle Leuvense jongeren met plannen!

Ontmoetings-, creatie- en werkruimte

Op drie niveaus doorheen het Stadhuis bouwen we een gezellige ontmoetingsplek, een fijn atelier en een co-workingspace. Tegelijkertijd is het Stadhuis ook een publieksplek met grote en kleine evenementen voor al wat jong en fris is in onze stad.

Het Stadhuis van mijnLeuven is een ontmoetingsplek waar je vrijheid vindt en ruimte krijgt om jouw ideeën waar te maken. We nodigen alle Leuvense jongeren uit om hun wildste plannen met ons te delen opdat we die samen kunnen realiseren. Dat kan met advies, een doorverwijzing naar de juiste persoon uit ons brede netwerk of met de nodige centen.

Het Stadshuis is een flexibel en open platform, een inspirerende jongerenoase, knal in het centrum van de stad. Het Stadhuis is jouw werkplaats, expositieruimte, atelier, bar of workshop. Het Stadhuis is er tijdelijk, maar vooral nu!

Adres en openingsuren

Stadhuis van mijnLeuven
Naamsestraat 3
3000 Leuven

We zijn voor jou, het hele jaar door!

  • Dinsdag: 12.00 - 14.00 uur
  • Woensdag: 12.00 - 22.00 uur
  • Donderdag: 12.00 - 14.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 - 20.00 uurBlijf je graag op de hoogte van wat er plaatsvindt in het Stadhuis? Volg het Stadhuis op Facebook en stay in the loop!