BAAS SESSIES

In samenwerking met BAAS organiseert mijnLeuven dit najaar een reeks razend interessante BAAS SESSIES voor jongeren (18+) die dromen van een eigen onderneming. Zot idee of concreet actieplan? Je vindt hoe dan ook je gading!

Heb je een droom, een business(idee) en wil je ondernemen? Schrijf je dan in voor de BAAS SESSIES, een reeks interessante infosessies die een antwoord bieden op vragen waar jij als jonge ondernemer (in spé) mee worstelt.

Vier niveaus, voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen even ver staat met z'n ondernemersplannen, organiseren we vier verschillende sessiereeksen. Zo kan iedereen bij ons terecht: van wie de ondernemersmicrobe nog maar net voelt prikkelen, tot wie al de vierde kladversie van z'n businessplan heeft uitgeschreven.

GEEN-IDEE

Je wil ondernemen maar hebt nog niet echt een businessidee. In deze vier sessies helpen we je met de eerste stappen. Je werkt aan een idee en zet voor het eerst dingen op papier.

Meer info

PRIL-IDEE

Je hebt een idee en je wil dat waarmaken en onderzoeken. Je wil meer leren over ondernemen en meer te weten komen welke mogelijkheden er zijn. In dit voortraject krijgt je businessidee structuur en krijg je informatie over het ‘hoe’ en ‘wat’.

Meer info

PRE-STARTER

Je bent zeker van je zaak en wil nu echt gaan voor je droom. Dit voortraject geeft je de nodige voorbereiding om dat te doen.

Meer info

STARTER

Je bent een startende ondernemer, je hebt (net) je zaak opgericht. Eigenlijk begint het nu pas. Tijdens deze reeks krijgt alles een check-up en worden de puntjes op de i gezet.

Meer info

Na deze sessies nog nood aan extra input? Pitch je business(idee) tijdens het BAAS EVENT op zaterdag 2 december.
De 20 interessantste ideeën worden geselecteerd en kunnen rekenen op BAAS COACHING: een half jaar lang begeleiding op maat!

Interesse? Schrijf je in!

Inschrijven is snel, gemakkelijk en doe je hier!


Blijf je graag op de hoogte van onze BAAS SESSIES? Volg mijnLeuven en BAAS op Facebook en Instagram en stay in the loop!


Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

BAAS SESSIES, Stadhuis
016 27 27 69