Jammin' with Fonske

Jammin’ with Fonske is een gratis concertreeks voor én door jongeren die jong, lokaal talent vier keer per jaar een podium biedt op een unieke plek in de binnenstad: het Rector De Somerplein. De jongeren van Jammin' with Fonske worden - onder begeleiding van MIJNLEUVEN - gevormd tot ervaren concertorganisatoren, voorzien jonge bands van straffe speelkansen en laten Leuvense jongeren genieten van fris geluid aan 't Fonske

Meewerken aan Jammin' With Fonske?

Jammin' with Fonske wordt georganiseerd voor en door Leuvense jongeren. Het organisatieteam komt om de twee weken samen om na te denken over de programmatie, maar even goed over de communicatie, de inkleding, de planning en toekomst van het evenement. De taken worden verdeeld en vervolgens gaat iedereen aan de slag.

Wil je graag ook deel uitmaken van Jammin' with Fonske en zelf concerten leren organiseren? Stel je kandidaat en stuur ons een berichtje met wat meer informatie over jezelf! We nodigen je vervolgens uit op de volgende bijeenkomst om er samen in te vliegen.

Optreden op Jammin' With Fonske?

Jammin' With Fonske is altijd op zoek naar jong en vers Leuvens talent. Wil jij met je band je eerste stappen zetten op een echt podium mét publiek? Vul onderstaand formulier in en wie weet zet jij binnenkort het Rector de Somerplein in vuur en vlam!

Een vraag? No problemo!

Klaas Verwimp

muziek, street art & projecten op school
016 27 28 21