Promoot je project

Je kan het sterkste concept bedenken en uitwerken, maar als niemand dat weet, ben je er niets mee. Focus op je communicatieplan en verspreid je boodschap!

Een uitgekiende communicatiestrategie voor je project, concert, evenement of festival is uitermate belangrijk. Snel een Facebook-evenement maken is niet voldoende. Een geslaagd verhaal maken dat zowel online als in het straatbeeld zichtbaar is, zorgt ervoor dat jouw boodschap terecht komt bij wie jij wil.

Op de website van Poppunt kan je allerlei tips nalezen over je imago en stijl, de pers bespelen, websites & sociale media en het belang van fysiek aanwezig te zijn. MIJNLEUVEN zorgt graag mee dat jouw boodschap verspreid geraakt.

  • Zet je event in de MIJNLEUVEN kalender: Bezorg info@mijnleuven.be volgende informatie: naam, datum & locatie van je event, wie dit organiseert, een url met extra info en een beeld dat we kunnen gebruiken. Van zodra we deze gegevens hebben, zetten we je evenement online.
  • Laat onze MIJNLEUVEN media-crew vooraf jou interviewen of nadien een foto en/of tekstverslag maken: zo heb je je eigen MIJNLEUVEN interview, dat een online leven kan leiden. Ook het fotoverslag nadien kan nog nazinderen, en jou helpen voor toekomstige evenementen.
  • Zorg dat je in de kijker geraakt in ons magazine: schrijf uit waarom jij denkt dat jij in MIJNLEUVEN magazine moet komen, en bezorg ons die info op info@mijnleuven.be!

Naast gebruik maken van onze MIJNLEUVEN kanalen, kunnen we ook samen met jou een promotieplan opmaken dat ruimer gaat dan wat je zelf in gedachten had.

Tips nodig om jouw project te promoten?

Riena Exelmans

project- & concertondersteuning, welzijn, API
016 27 28 54