Club Koer

Leer je eigen set draaien tijdens onze dj-workshops en geef het beste van jezelf tijdens Club Koer!

Dj-workshops

Je technische skills aanscherpen? Dan kan je terecht bij een reeks workshops voor jonge en beginnende DJ's. Onder de deskundige begeleiding van Stijn Vangilbergen en Seppe Schoofs leer je alle geheimen van een goeie dj-set. Stijn is onder de naam Whosten een gevestigde waarde in de Leuvense dj-scene en speelde onder andere al in de Barvista, Vesper en Rumba. Daarnaast draaide hij ook al op Tomorrowland, Suikerrock en Q-music. Seppe nam de voorbije twee edities deel aan Club Koer en ontdekte zo zijn liefde voor draaien. Als dj Bulldog heeft hij intussen ook al op verschillende feestjes gedraaid en heeft hij zelfs al op het feest voor het ontbijt van dag van de jeugdbeweging ge-dj'd.

De lessen gaan door in de villa van mijnleuven (Onze-Lieve-Vrouwstraat 46, Leuven). De volgende workshopreeks vindt plaats in maart 2024:

  • Donderdag 7 maart - 19u00-21u00
  • Donderdag 14 maart - 19u00-21u00
  • Donderdag 21 maart - 19u00-21u00
  • Donderdag 28 maart - 19u00-21u00

Buiten de lessen kan je ook op woensdag, donderdag en vrijdag tot 18u00 vrij komen oefenen op de draaitafels.

Club Koer 2024

Na de workshopreeks plaatst mijnleuven tijdens de middagpauze een dj-booth op de speelplaats van Leuvense secundaire scholen. Deelnemers kunnen hier hun eerste set uittesten voor een enthousiast publiek.

Draai je liever niet op een school? Dan gaan we samen op zoek naar een ander evenement waar je je dj-skills kan tonen aan de buitenwereld. Met het netwerk van mijnleuven vinden we de gepaste plek voor jou! 

Een vraag?

Klaas Verwimp

muziek & podium, street art
016 27 28 21