BURn Leuven

BURn Leuven, kort voor Breakdance, Urban en Rap in Leuven, schaaft in de lokalen van Vleugel F Leuven de skills bij van jongeren met een passie voor de urban arts.

MIJNLEUVEN richtte in 2014 samen met Straatrijk & Urban Woorden BURn Leuven op. Bijna elke avond maakt BURn van Vleugel F een open huis voor alle jongeren met 'goesting' in rappen, breakdance, hiphop, zang, beatsproducing of slam poetry. Je kan er oefenen onder begeleiding van onze ervaren coaches, of gewoon gezellig rondhangen en kijken naar de anderen.

HET PROGRAMMA

Bijna elke avond zijn er begeleide oefenmomenten in Vleugel F, Brusselsestraat 61a in Leuven. Voor een concrete programmatie van de activiteiten kan je HIER terecht.

Kom langs en treed in de voetsporen van Rewind Productions (waar dacht je dat zij hun raps inoefenden?) of word de nieuwe Belgisch kampioen breakdance (ja, ook die oefent in BURn!). Maar er is veel meer dan dat: je kan meewerken aan BURn Urban Festival (elke zomer begin juli) of je eigen Urban concept op poten zetten. Wie weet word jij wel de nieuwe BURn beatsproducer of deejay nummer 1 tijdens de open momenten? Of regel jij elke zondagavond wel een fijne Urban movie night voor jou en je vrienden.

BURn Leuven, het Urban jeugdhuis van Leuven

Blijf je graag op de hoogte van BURn Leuven? Like op Facebook en check regelmatig de BURn website of contacteer Jeroen of Eme via burn@leuven.be