Online jeugdwerkdatabase
Met deze databank wisselen we vlot gegevens uit tussen de afdeling jeugd van de stad en de verschillende jeugdverenigingen. Je gebruikt deze tool voor het doorgeven van contactgegevens, je werkingstoelage, aanvragen kampvervoer en toelages jeugdlokalen. De databank heeft een aantal eenvoudige knoppen en een eenvoudige opbouw. Je vindt de databank op jeugdwerk.mijnLeuven.be.

E-zine voor het Leuvense jeugdwerk
Blijf steeds op de hoogte van het reilen en zeilen van het Leuvense jeugdwerk en ontvang maandelijks een e-zine met herinneringen aan geplande vergaderingen (jeugdwerkraad, lokalenoverleg), naderende deadlines (toelage, kampvervoer,…) of leuke opportuniteiten voor jouw vereniging. Schrijf je in!

Facebookgroep ‘Jeugdwerk Leuven’
Soms is een kleine oproep het snelst verspreid via sociale media. Op Facebook is er een groep ‘Jeugdwerk Leuven’ waar zowel jij vragen kan stellen aan andere jeugdverenigingen (genre: “Ik heb dit weekend nog een tent van 6x3m nodig. Is er iemand die zo’n tent kan uitlenen?”) maar ook waar je oproepen ziet verschijnen met interessante jeugdwerknieuwtjes. Via deze groep kan je ook eigen activiteiten delen met andere jeugdwerkers. Check de Facebookgroep en nodig je medeleiding/vrijwilligers uit!

Team jeugdwerk

Voor meer info en met al je vragen voor en over het Leuvense jeugdwerk kan je terecht bij een team van 2 personen dat voor je klaar staat.

Zit je met je jeugdvereniging vast met een bepaald thema, bijvoorbeeld omdat je kampt met te veel leden, omdat er een conflict in je leidingsploeg heerst of omdat het samenleven met de buurt moeizaam loopt? Aarzel niet en klop bij ons aan voor ondersteuning!

Maureen Pierloz

specialist jeugdbeleid

016 27 27 68

Riena Exelmans

project- & concertondersteuning, welzijn, API

016 27 28 54