Magazine 43

Voorwoord

Ojee, de zomervakantie is gedaan, wat jammer. Maar niet getreurd, er komen nog leuke dingen aan. Zoals het WK breaking eind september bijvoorbeeld! Lees alles over de sport en het aankomende WK in een interview met Jurre op pagina 36.

Of iets helemaal anders: de Europese verkiezingen van 2024, waar jij al mag gaan stemmen, als je ouder bent dan 16 tenminste. Een verandering die natuurlijk niet onbesproken kan blijven volgens Ellen op pagina 20.

Een andere verandering in de maatschappij is het groeiende aantal meisjes dat wil afstappen van de pil. Ontdek alles over de (bij)werkingen en de alternatieven van anticonceptie in het dossier op pagina 16.

Ben je hier eerder voor luchtige onderwerpen, blader dan vooral niet naar pagina 24, waar we aan 20 Leuvense jongeren vroegen wanneer ze voor de laatste keer hadden gehuild.

Pagina 40 is dan meer iets voor jou, want onze redacteurs zochten daar drie luchtige lunches uit die je vanaf nu elke dag kan meenemen in je brooddoos.

Wat je liever niet terugvindt in je brooddoos is Montorollo, want het is helemaal geen eten. Het geweldig leuke maar helaas oneetbare jongerencollectief organiseert hiphop events in Leuven. Ze vertelden alles over hun dromen op pagina 28. Ze stilden daarmee alvast onze honger naar informatie!

Voor diegenen die zich al meteen willen smijten voor het nieuwe schooljaar is er een supermegacoole flowchart die je vertelt welk type jij bent op school. Ontdek het op pagina 44.


Veel leesplezier,

Daan

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten