Magazine 42

Voorwoord

Nog een paar kalenderblaadjes afscheuren en de vakantie staat voor de deur! Het zonnetje is meer en meer aanwezig in Leuven. Iedereen komt naar buiten en geniet van het mooie weer. Pure gezelligheid dus! Ook in de zomer leeft Leuven. Je kan er heel wat beleven zoals ijsjes eten of naar een festivalletje gaan.

Als je benieuwd bent naar hoe het is om een kleinschalig festivalletje te organiseren en verschillende dingen te ondernemen? Blader dan maar snel naar p. 8. Wil je weten hoe het is om op te treden op een festival? Rapper Coi heeft deze zomer grote plannen en treedt op op het BURN festival. Lees er alles over op p. 20.

De zomervakantie begint dus school is gedaan. Voor sommigen voelt het thuiskomen na die laatste dag toch nog wat extra speciaal. Annika komt uit Eupen en zit in Leuven op internaat. In het artikel op p. 34 kom je te weten hoe dat is. Geen schoolwerk en geen prestatiedruk, dat is te danken aan de zomervakantie. Zomer kan dus alvast deugd doen voor de mentale gezondheid. Maar hoe gaan scholen eigenlijk om met mentale gezondheid? Geven ze wel genoeg aandacht aan jongeren? Dat vind je allemaal op p. 12.

Geen melding meer van smartschool om 22u dat je een nieuwe deadline hebt. Tegenwoordig moet je altijd bereikbaar zijn, Simon vertelt ons wat hij daarover vindt. Is het misschien je eerste keer zonder ouders op vakantie? Ook in dit magazine kan je terecht voor tips.

“Bedankt mama” zeggen we wel genoeg dank u? Op p. 24 kom je te weten wie Leuvense jongeren willen bedanken.

In de zomer valt er veel te ontdekken, een nieuw festival, een nieuwe winkel of misschien wel een nieuwe sport? Noor vertelt over haar sport: Hordelopen.

Deze dingen kom je allemaal te weten in dit magazine, en nog meer zelfs! Ben je benieuwd? Lees dan maar zeker verder.

Veel leesplezier!

Hannah

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten