Magazine 40

Voorwoord

De winter is bijna in het land, tijd dus voor een nieuwe editie van het MIJNLEUVEN-magazine. Wikkel jezelf gezellig in een dekentje en ontdek welke boeiende artikels en mooie afbeeldingen de top-redactie deze keer weer voor jullie heeft voorzien.

We gingen in gesprek met Enyim, een Leuvense modeontwerper die graag kleding maakt en modeshows organiseert. Zijn verhaal lees je op p. 8. Elke stijl is natuurlijk anders, op p. 26 vroegen we aan 10 Leuvense jongeren wat hun stijl typeert. Jong volk trekt vandaag vaak richting de fitness om te bewegen. Op p. 34 onderzoekt Arne deze opkomende sport. Naar wedstrijden kijken is natuurlijk ook heel leuk, al roept het WK in Qatar toch wat ethische vragen op. Hadewych pent op p. 20 hierover een sterke column neer. 

Voor het dossier op p. 22, interviewde ik dan weer een VRT-factchecker over nepnieuws en wat je er tegen kan doen. Met al dat negatieve nieuws zou je nogal snel pessimistisch kunnen worden. Gelukkig zijn we vandaag echt veerkrachtig, op p. 12, vertellen jongeren waarin zij veerkracht hebben gevonden.

Vaak halen mensen energie uit muziek. Op p. 38 delen we met jullie 5 platen die de muziekgeschiedenis hebben bepaald. Cultuurtips vind je dan weer op p. 30. Voor deze editie ging Isabela op p. 32 in gesprek met BOEST your future, een organisatie die jongeren aan werk helpt. Benieuwd welke studentenjob bij jou past? Check dan zeker eens p. 42.

Zo, dit alles en nog zoveel meer kan je ontdekken in het boekje dat je nu vast hebt. Ik krijg er alvast warm van! Als jij nog niet warm bent geworden, probeer dan op p. 40 een lekker soepgerechtje.


Veel leesplezier!

Simon

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten