Magazine 38

Voorwoord

Dat 2021 zowel als een rotjaar maar ook als een jaar vol ‘sprankeltjes hoop’ kan omschreven worden, kan en zal niet ontkend worden. Na een jaar gevuld met waanzinnige maatregelen, gesloten cafés en sportscholen, gescande QR-codes en bovenarmen vol anticovidvaccins, biedt 2022 ons een nieuwe, frisse en schone lei aan waar alles stilletjes terug naar vanouds mag gaan. Jullie hebben er even op moeten wachten, maar onze frisse lei gaat nu reeds van start: het eerste MIJNLEUVEN-magazine van het nieuwe jaar!

Aangezien feestdagen nu wél met familie mogen gevierd worden, kan ik me inbeelden dat die ene oma/tante/nonkel/… wel wat extra kroketten dan je eigenlijk wil op je bord zal gooien. Niet getreurd: op pagina 42 vind je originele recepten voor een lentepicknick: ideaal om terug een gezonde levensstijl aan te nemen! 

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe goede voornemens, en wat is beter dan jezelf inzetten voor het milieu? Ons interview met Youth For Climate Leuven is te vinden op pagina 22. Ook goed voor het milieu: tweedehandskledij kopen op de closet sales van Hannah en Lola! Je ontdekt er alles over op pagina 16. 

Ook volledig jezelf kunnen en mogen zijn, mag in 2022 centraal staan in je leven. Thira Moelants, een Leuvense kandidate voor Miss België 2022, doet dat al. Haar interview kan je lezen op pagina 8. Wij vroegen ook aan 20 verschillende jongeren éénzelfde vraag: ‘Kan jij volledig jezelf zijn in Leuven?’. De antwoorden op deze vraag kan je vinden als je doorbladert naar pagina 34.

Veel leesplezier, Ella

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten