Magazine 35

Voorwoord

2020 was wereldwijd een legendarisch jaar, dat zal niemand ontkennen. Van de lege winkelrekken, de strijd om wc-papier en de frustrerend zoektochten naar naaimachines tot de unanieme overtuiging dat de frituur zeker en vast geen restaurant is. We voeren een strijd tegen een onzichtbare vijand, maar de solidariteit viert hoogtij. Met de Sint terug op zijn boot en de kerstman op zijn slee wuifden we 2020 officieel uit. Eén ding staat vast: 2021 zal zijn best mogen doen om nog verrassend uit de hoek te komen. Hier alvast het eerste positieve nieuws: we zijn terug met een kersvers magazine! 

Ook al waren Kerst en Nieuwjaar dit jaar wat anders dan anders, ondanks de jaarlijkse goede voornemens hebben we ons ook dit jaar waarschijnlijk overeten. En zoals elk jaar moeten ook dit jaar die extra hapjes er weer af. Wij hebben alvast de perfecte suggestie: yoga. Niet alleen ontspannend, ook verstevigend. En je slaapt er beter door. Wat ook een positief effect heeft op je gewicht. Lees er alles over op pagina 54. Voor de minder sportieve foodies hebben we dan weer iets in de aanbieding op pagina 58. Geloof het of niet: gezonde fastfood. Een eerste stap in de goede richting. 

Er was ook nog alles wat draaide om corona. Een crisis die voor niemand gemakkelijk is. Om eens niet te focussen op alles wat  niet kan en mag, gingen we op zoek naar de positieve effecten. De grote en kleine gelukjes. En dat waren er heel wat. Lees ze allemaal op pagina 12. Maar we brengen ook inspiratie. We verzamelden manieren om de tijd te doden en eens iets anders te doen dan een wandeling bij vriestemperaturen. 

Dit en nog veel meer, in de eerste editie van 2021.

Laten we er samen een mooi en  spetterend jaar van maken! 

Veel (lees)plezier

Emely

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten