magazine 24

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en dat weten we bij mijnLeuven. Omdat het niet altijd in de zetel of aan tafel moet zijn, hebben we vanaf pagina 16 heel wat verschillende en gezellige ontbijtlocaties in Leuven op een rijtje gezet.

Nu de lente weer in het land is, wordt het stilaan ideaal weer om buiten te komen en te genieten van wat lekker leesvoer. En wat is er dan beter dan een mijnLeuven magazine? Voor deze 24e editie, hebben we weer extra onze best gedaan om interessante artikels met mooie fotoreportages en leuke weetjes af te wisselen.

Maar met een ontbijt alleen kom je natuurlijk de dag niet door, daarom gaan we in de ‘Koken doe je zo’ rubriek op zoek naar de lekkerste salades. Van komkommersalade tot een exotische mandarijn en granaatappelsalade, je vindt het allemaal op pagina 58. Maar hoe gezond eten we nu echt? Het antwoord op die vraag zoeken we op pagina 22.

Als er iets niet gezond is, dan is het wel roken. 7 jongeren leggen hun vragen over roken voor aan tabakologe Laura Jacobs op pagina 20. In de checklist van deze editie op pagina 45 staan nuttige tips om geld te besparen. De interessantste apps en de leukste internetweetjes vind je dan weer bij de Wwweetjes, er zitten er vast enkele tussen die je nog niet kende.

Voor onze ‘Mening gevraagd’ gingen we deze keer de straat op met de vraag“Heb jij last van stress?”. Benieuwd naar het antwoord? Blader dan zeker naar pagina 48. Nog meer jongeren aan het woord vind je op pagina 46. Daar vertellen Jard en Nathan hoe zij het muziekfestival Ring Rock organiseren.

In de column vertelt Dorothee over haar stressvolle ervaring met een fotoshoot. Zij is namelijk een van de mensen die in het groot op de Bontgenotenlaan te zien was om de Leuvense jongeren in de verf te zetten. En geloof me, het was voor haar ook wennen om een foto van zichzelf op straat te zien hangen.

VEEL LEESPLEZIER!

Lieselot

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten