Dit evenement wordt ondersteund door MIJNLEUVEN.

Open Deur Open Gym 3.0

28 maart 2020
Brandenstraat (13:00- 20:00)

Al eens gehoord van Open Gym? Wel, heel kort samengevat: Open Gym is een sportpark uit herbruikte materialen. Door sporters, voor iedereen.

Al zegt een slagzin niet genoeg. We stellen je daarom voor om het gewoon is te komen meemaken, op onze derde Open Deur. Op 28 maart openen we ons seizoen: onze wekelijkse spiksplinternieuwe After Work Out, de fabuleus fijne Pizza'n Climbings, een hoop andere toffe events en ons wekelijks lesaanbod staan pal in het vizier. Dit jaar kan je de lessen volgen met een 10-beurtenkaarten van €10/stuk. De 1ste les is gratis en wie het niet breed heeft, moet nooit betalen! Eerlijk, toch?

Kom op 28 maart kennismaken met onze sporten en trainers in meer dan 10 Initiatielessen in yoga, body-weight training, kickboks, klimmen en routes zetten, Pilates en Capoeira (agenda onderaan).

Naast de sportlessen zijn er ook workshops, toffe spelen (hopelijk is onze pingpongtafel tegen de 28ste af), dj's en is er lekker eten, drank en een hoop toffe, grappige, interessante, inspirerende mensen (= ieder van jullie).

Praktische info

Andere evenementen