Graph-ik infomoment

23 maart 2019
STADHUIS (13:30- 16:30)

Druk jij je het liefste uit in woord en beeld? Popel je om je eigen verhaal te vertellen? Dan zoeken we jou!

Samen met tekenares Phaedra Derhore werk je aan je eigen kortstrip tijdens het nieuwe creatietraject ‘Graph-ik’. Je deelt samen met anderen een werkplek, materialen en natuurlijk inspiratie. Uiteraard werk je niet zomaar: het resultaat is een bundeling van verhalen die we delen met de wereld.

Op zaterdagmiddag 23 maart is er een vrijblijvend infomoment waar jij al je vragen kunt stellen en andere geïnteresseerden ontmoet. Nadien kun je rustig beslissen of je je al dan niet voor het volledige traject wil engageren.

- Sessies vanaf 6 april tot november 2019
- Gastcolleges en bezoek aan inspiratieplekken
- Met striptekenares Phaedra Derhore

Zit woord helemaal in je bloed? Schrijf je dan ook in voor 'Je droom, hier'! Samen met Mustafa Mohamed Ali Jasim creëer je samen een boek vol toekomstdromen en hoe je die wilt verwezenlijken. Denk je: keitof! Laat dan meteen via maarten@artforum.be weten dat je komt naar het infomoment! Alle info vind je hier: www.facebook.com/events/424519488116978/.

Praktische info

  • Voor 16+
  • Je kan je inschrijven voor het infomoment door te mailen naar lieve@artforum.be met je naam, adres, geboortedatum en gsm-nummer.
  • Facebook-event
  • Graph-ik is een samenwerking tussen Phaedra Derhore, Artforum en MIJNLEUVEN