Stelplaats

Stelplaats is de invulling van de oude stelplaatsen van De Lijn. Je vindt hier een bar, een restaurant, een nachtclub, een zeefdrukatelier, een residentie- en presentatieplek voor beeldend kunstenaars, een skatepark, repetitieruimtes voor muzikanten, een hout- en metaalbewerkingsatelier, een fietsenmaker en een sportclub. Daarnaast vinden in Stelplaats heel wat losse evenementen plaats.

Stelplaats wil met haar ruwe ruimte jongeren de kans geven hun projecten op poten te zetten en hun dromen te realiseren. Want met voldoende ruimte kunnen kleine rimpels op het wateroppervlak uitgroeien tot grote golven.

Stelplaats maakt golven*. * een golf is een ruimtelijke verstoring in een medium.

Stelplaats is een initiatief van Grondplan vzw in samenwerking met tal van andere partners en met de ondersteuning van de Stad Leuven.


Ben je jong, heb je een idee, maar nog geen locatie? Laat ons weten waarom Stelplaats jou dé geschikte ruimte lijkt om met jouw idee te experimenteren. Wie weet wordt Stelplaats dan ook (tijdelijk) jouw nieuwe thuis. Stuur een mailtje naar info@stelplaats.be.

We zoeken regelmatig helpende handen: barpersoneel, fotografen, schrijvers... Interesse? Stuur een mailtje naar info@stelplaats.be.


Bezoek de website van Stelplaats: www.stelplaats.be

Een vraag?

Sabine Tonet

jeugdruimte
016 27 28 56