BAAS

BAAS is hét ondernemerstraject van MIJNLEUVEN voor +18-jarigen. Een razend interessant traject voor jongeren die dromen van een eigen onderneming.

Vier niveaus, voor ieder wat wils

Omdat niet iedereen even ver staat met z'n ondernemersplannen, organiseren we vier verschillende sessiereeksen. Zo kan iedereen bij ons terecht: van wie de ondernemersmicrobe nog maar net voelt prikkelen, tot wie al de vierde kladversie van z'n businessplan heeft uitgeschreven.

BAAS, what's in a name

BAAS is een jeugdtraject waarbij enthousiaste en leergierige jongeren vanaf 18 jaar ondergedompeld worden in de wondere wereld van het ondernemen. In de eerste plaats schrijven ze zich in voor één van vier vooropgestelde reeksen: GEEN-IDEE, PRIL-IDEE, PRE-STARTER of STARTER. In elke groep krijgen ze een reeks inhoudelijke sessies aangeboden, gegeven door experts van de partnerorganisaties van BAAS. De sessies zijn relevant én op niveau van elke specifieke groep. Tijdens deze leermomenten ontdekken ze de do's en don'ts rond prijszetting, boekhouding, marketing en andere ondernemerschapsthema's.

Met heel concrete input en tips bieden we een antwoord op vraagstukken waar veel jonge starters mee worstelen én stimuleren we hen om hun (mogelijke) onderneming op punt te stellen. Wie aan het einde van één van de sessiereeksen zijn idee of onderneming verder wil uitdiepen, krijgt de kans om zijn idee te pitchen op het grote BAAS boven BAAS-event. De ideeën die na deze pitch geselecteerd worden, kunnen de daaropvolgende maanden rekenen op individuele begeleiding, coaching en doorverwijzing. Als hoogtepunt en afsluiting van een jaar vol straffe BAAS-verhalen, gooien alle BAAS'ers zich samen op de organisatie van een heuse BAAS Pop-Up. Een prachtig evenement waarop de verschillende BAAS-producten en -diensten aan het grote publiek worden getoond.

Twee jaar BAAS, dat is een pak inspiratie bij elkaar

Al twee jaar is BAAS voor een pak jonge ondernemers een duw in de rug, een stamp onder het achterwerk of gewoon een extra dosis vertrouwen om (on)rijpe dromen tot volle wasdom te brengen. Laat je inspireren door twee jaar vol straffe BAAS'ers.


Blijf je graag op de hoogte van onze BAAS? Volg MIJNLEUVEN op Facebook en Instagram en stay in the loop!

BAAS is een project van MIJNLEUVEN, met de steun van BAAS, EFRO, de Europese Unie en LE(j)ON. In samenwerking met Bryo/VOKA, UNIZO, Securex, Xerius, Start-It@KBC, Flanders DC, SBB & BNP Paribas Fortis


Een vraag? Dan stel je die toch gewoon!

Zoë Pauwels

Ondernemerschap, BAAS
016 27 28 55