Magazine 23

Proficiat! Je houdt momenteel het nieuwste nummer van het mijnLeuven magazine in je handen. Onze mijnLeuven-Crew heeft dan ook weer haar stinkende best gedaan om er een prachtnummer van te maken. En, al zeg ik het zelf, het is ons gelukt ook! Het resultaat? Een bonte verzameling van interessante interviews, aantrekkelijke artikels en waanzinnige weetjes.

Op de cover schittert deze keer Carmien Michels. Deze literaire duizendpoot is nog maar 26 en toch heeft ze al naam gemaakt als schrijfster, poetry slammer, docent en theatermaker. Wil je weten hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt? Op pagina 8 vertelt ze je onder andere over ‘Vraag het aan de bliksem’, haar tweede boek dat momenteel in de rekken ligt.

Natuurlijk onderworpen we ook andere knappe koppen aan een interview. Zo leer je op pagina 42 Ruben Bertrands kennen, de initiatiefnemer van Leuven Live. Hij vertelt je hoe hij de Leuvense muziekscene nieuw leven wil inblazen door jong, muzikaal talent meer kansen te bieden. Blader zeker ook eens door naar pagina 47 om kennis te maken met de broers Delrue, die eveneens belangrijke spelers zijn op de muzikale markt. Ze wonnen immers niet voor niets de Leuvense straatmuzikantenwedstrijd.

Daarnaast laten we zoals gewoonlijk ook jongeren aan het woord. Deze keer kaarten we het onderwerp veganisme aan. Want tegenwoordig maken we heel bewust keuzes als het om onze voeding gaat. Je leest er alles over op pagina 34. Ook verslavingen komen aan bod, of het nu gaat om softdrugs, alcohol of televisie. Alles krijgt een plek in dit magazine. Snel naar pagina 12 dus.

Nog de moeite waard: enkele artikels die naast ongelooflijk boeiend ook nog eens enorm informatief zijn. Zo kom je op pagina 22 alles te weten over anticonceptie. We geven je een overzicht van de verschillende anticonceptiemiddelen en de vragen die je je daar best bij stelt. Ook hebben we een artikel over hoogbegaafdheid in de aanbieding, waarin we afrekenen met de meest voorkomende feiten en fabels. Benieuwd? Dan moet je op pagina 30 zijn.

Ons gevarieerd aanbod wordt verder nog aangevuld met rubrieken die jullie van ons gewoon zijn. Een kleine greep uit onze verzameling: de wwweetjes (op pagina 40), de Tip van de Bib (pagina 28) en de Mediawatch (pagina 15). Nu nog een gezellig plekje zoeken om dit interessante magazine door te nemen. Misschien in een van de soepbars uit ons nieuwe dossier op pagina 16?


Veel plezier ermee!
Kilien

Nieuwe updates van het magazine gratis ontvangen?

Wil je geen nummer van het MIJNLEUVEN magazine missen? Abonneer je dan snel!
Je abonneren kan zowel digitaal als gedrukt.

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten

Jouw gegevens

Alle velden zijn verplicht

Het mijnleuven magazine wordt enkel verzonden binnen België
Bij het plaatsen van deze bestelling, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van mijnleuven.

Ontvang je het magazine al, maar wens je dit stop te zetten? Geen probleem. Laat het ons weten