Habitat Festival

Habitat Festival overspoelt ook deze zomer weer de grasvelden van Alma III op zaterdag 3 augustus. Hét zomerfestival van MIJNLEUVEN bundelt muziek, kunst en ondernemerschap tot een creatieve oase van alles wat zweeft rond jongerencultuur. Ook de vierde editie belooft een inspirerende dag te zijn met overdag én ’s nachts een eb en vloed aan workshops en talks, DJ-sets en kunstexposities in allerlei vormen.

Habitat Festival 2019 - 5 year birthday bash

De beste blend voor een onvergetelijke zomeravond? Op zaterdag 3 augustus 2019 is Habitat Festival terug voor een extra feestelijke jubileumeditie. Met een vernieuwd team, maar volgens hetzelfde recept presenteert hét zomerfestival van MIJNLEUVEN je weer de meest inspirerende en verrassende combinatie van muziek, kunst én talks in een eigenwijs jasje. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke festivaldag zijn dus aanwezig, nu jij nog.

Wat kan je verwachten?
Habitat Festival prikkelt al je zintuigen en méér. Geniet van heerlijke festival snacks tijdens een interessante talk, ga op ontdekking in onze openluchtexpositie, leg zomerse momenten vast aan de bar of ga op in het moment tijdens een opzwepende DJ-set. De muzikale line-up belooft alvast veel goeds met internationale namen als Lipelis (RU), Kahn (UK), Egoless (UK) (live) en jong talent uit Leuven zoals Fred Gata & Milli & Ru§h en Mélomane. Daarnaast tekenden Mbegy Messenjah, Grover, Vault Crew en Drama Club Records ook al present.

Habitat Festival 2019 belooft dus een zwoele zomerdag vol pure beleving te worden. Het jonge team achter het festival zet bovendien extra in op duurzaamheid. Zo eet je op Habitat Festival uitsluitend vegetarische gerechten en drink je uit herbruikbare bekers.

Praktisch

  • zaterdag 3 augustus
  • vanaf 14u
  • op het grasveld voor ALMA III (terreinen sportkot)
  • gratis

Habitat Festival vorig jaar, dat was er boenk op!

Blijf je graag op de hoogte van het festival? Like Habitat op Facebook en check regelmatig de Habitat-website.

Habitat Festival wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de sterke steun van Leuvenement vzw en KU Leuven, daarnaast krijgt het organisatieteam deskundige feedback van Het Depot.

Een vraag? Dat mag!

Maureen Pierloz

Jeugdwerk, Jammin' with Fonske, De Stem Van, Street art beleid
016 27 27 68