Gratis ruimte

Op zoek naar een gratis ruimte in Leuven om iets te doen of te organiseren? Bekijk onze beschikbare ruimte hier en laat ons iets weten!

Naaiatelier

Word jij de volgende grote modeontwerper? Of wil je graag je eigen kleren pimpen? Maak gebruik van ons naaiatelier!  Ervaring of niet, iedereen is welkom. Wij zorgen voor een begeleid(st)er die jou alles over onze machines leert.


Coworking space

Onder het dak van MIJNLEUVEN vind je een coworking space voor jonge ondernemers. Uniek en op een ideale locatie in Leuven! Een professionele werkplek tussen gelijkgezinde coworkers, wat wil je nog meer? Meer info vind je op hier.

Atelier- en repeteerruimte

Op zoek naar een plek om te repeteren, te dansen, te schilderen of een fotoshoot te organiseren? Gebruik het atelier van MIJNLEUVEN en werk aan je eigen creaties. 


Workshopruimte

Op onze benedenverdieping vind je de ideale ruimte om je eerste stappen als organisator te zetten. Een concertavond, een workshop kubusdonuts maken, bedenk het, het kan!

Redactielokaal

Een plek nodig om rustig aan een schrijfopdracht te werken? Om iemand in een leuke setting te interviewen? In ons redactielokaal kan je ook terecht!


Exporuimte

In de inkomhal van MIJNLEUVEN kan je een kleine expo organiseren. Supercentraal gelegen, veel mensen zien je werk hangen en de historische setting van het stadhuis krijg er gratis bij.