Lifestyle

Koken in coronatijden - Ep.2

30 maart 2020
Door: MIJNLEUVEN
Genoeg voedsel opgeslagen? Tijd om ermee aan de slag te gaan!

Toch nog wat uren in je dag over, ondanks alle tips die je al kreeg? Tijd om je kookskills aan te scherpen! De komende weken presenteert één van onze jongeren hier elke maandag een nieuw recept. Vandaag: Pasta Pesto!
Tekst, foto’s en recept: Emely Verachtert

Genoeg pasta in je kast? Potje pesto staan? Juist nog snel naar de winkel voor ricotta en je kan aan deze super eenvoudige, maar fantastisch lekkere maaltijd beginnen!

Ingrediënten:

  • 1 pak pasta (doe lekker gezond, gebruik spelt pasta)
  • 1 potje groene pesto
  • 1/2 potje ricotta

Stap 1: Vul een kookpot met water en breng aan de kook en gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking. 

Stap 2: Doe de ricotta en pesto in een pot en verwarm tot de ricotta gesmolten is.

Stap 3: Roer de pesto-ricotta mengeling onder de pasta.

Stap 4: ETEEEEEN!











30 maart 2020
Door: MIJNLEUVEN