Samenleving

How do they feel: Online Toolbox

2 februari 2021
Door: MIJNLEUVEN
MIJNLEUVEN en JAC Leuven organiseren elke donderdag in februari een online toolbox om jou tips te geven over problemen waar jongeren vaak mee te maken krijgen in deze gekke tijden.

Hoe ga ik om met stress? Wat kan ik doen aan dat opgesloten gevoel? Waarom voel ik mij zo eenzaam?

MIJNLEUVEN organiseert samen met JAC Oost-Brabant elke donderdag in februari een online toolbox om jou tips te geven over problemen waar jongeren vaak mee te maken krijgen in deze gekke tijden. Hieronder vind je de link naar de Facebookevenementen:

HDTF: Online Toolbox - stress (4 februari / 19u30)

Onduidelijke regels, nieuwe vormen van les volgen, geen uitlaatklep hebben, ... Je zou voor minder stress krijgen. Maar hoe ontstaat stress eigenlijk? En wat zijn gemakkelijke trucjes om er mee om te gaan? Lees het verslag hier.

HDTF: Online Toolbox - opgesloten thuis (11 februari / 19u30)

We zitten meer dan ooit thuis, dicht op elkaar. Hoe pak je dat het beste aan? Hoe ga je om met gevoelens van benauwdheid, frustratie, ...? Kom het allemaal te weten tijdens de online toolbox.

HDTF: Online Toolbox - eenzaamheid (18 februari / 19u30)

Veel vrienden zien zit er niet in tegenwoordig. Hoe ga je in godsnaam om met het gevoel van eenzaamheid? Kom het allemaal te weten tijdens de online toolbox.

HDTF: Online Toolbox - goed in je vel (25 februari / 19u30)

Hoe zorgen we ervoor dat we in deze stressvolle, eenzame tijden ons toch goed kunnen voelen in ons vel? Kom het allemaal te weten tijdens de online toolbox met jongerencoach Katrien Van de Mosselaer.

De online toolbox gaat door via Zoom, deelnemen is gratis en anoniem! Je hoeft je camera dus niet op te zetten.


2 februari 2021
Door: MIJNLEUVEN

Riena Exelmans

project- & concertondersteuning, welzijn, API
016 27 28 54