Too Days 2019

12 juli 2019 - 14 juli 2019
Baron Descampslaan 105 (21:00- 20:00)

Too Days is back! Ook dit jaar organiseert Jeugdhuis Impuls zijn GRATIS driedaags festival met optredens en activiteiten voor heel de buurt! Na het grote succes van vorig jaar zal er weer een activiteit voorzien zijn in samenwerking met Leuven Leisure met aansluitend optredens en een afterparty. Op zondag is het natuurlijk weer het legendarische NAGELKLOPTORNOOI. Dit jaar voorzien we op zaterdag extra randactiviteiten voor jong en oud! Kom dus zeker langs om er een geweldig weekend van te maken.

Vrijdag 12 juni (Gemeenteschool)
We starten het weekend zoals vorig jaar met een optreden en daarna een fuif. Traditiegetrouw zetten we het weekend feestelijk in en krijgen we een voorproefje van het komende weekend.

Zaterdag 13 juni (Gemeenteschool)
Zaterdag beginnen we met een nieuw concept in samenwerking met Leuven Leisure. Daarna gaan we verder met gratis optredens en sluiten we af met een afterparty.
Inschrijvingen & meer info: https://bit.ly/bierproeverij-inschrijving

Zondag 14 juli (Gemeenteschool)
Het befaamde nagelkloptoernooi. Meer uitleg moeten we hier niet aan geven!
Inschrijven: https://bit.ly/nagelklop-inschrijvingen
Laat je deze kans niet voorbij gaan en schrijf je met 3 strijdlustige vrienden in! (een team bestaat dus uit vier personen). De winnaar krijgt een (gevulde) wisselbeker, een unieke uitgegraveerde impuls-nagelklop-trofee en uiteraard eeuwige roem!

Praktische info