This Ain't Noise Fest #4

8 december 2018
JH SOJO (14:00- 3:00)

8 december zetten we de bloemetjes buiten en verwarmen we ons hart des winters met het beste dat onze Belgische punk en hardcore scene ons te bieden heeft! This Ain't Noise Fest gaat weer voluit in 2018 en jullie zijn natuurlijk weer met z'n allen uitgenodigd om deze bands te komen aanschouwen:

Face First
Hardcore met melodie en melancholie in de mix. Zele legends met een nieuwe band en een frisse wind.
Nutshell
Punk rock lieverds die al eens een fuzzy garage riffke bezigen. Zelfde naam, nieuwe bezetting, nog een frisse wind!
Rich Widows
Vijf mensen die elk hun instrument bespelen en baardenpunk maken. Geen al te zot concept, maar verdoeme, echt de moeite!
Pesticide
Zo hebben we onze crust graag: luid als inslaande bom, verpletterend als een bulldozer, politiek getint en het belangrijkste: van ergens in de buurt afkomstig.
Diss Guy
Snedige hardcore punk. Grijpt terug naar de gloriedagen van Ceremony en American Nightmare met een urgentie zoals nooit tevoren. Eerste langspeler "SELF" uit op 10 november!
Adverse96
Liège punkrock city vindt hun weg naar Leuven. Kwade mid-tempo punk van de bovenste plank. Hier zijn we gereed voor se!
Mountains To Move
Als er één ding niet mag ontbreken op een This Ain't Noise Fest, is het wel blijtmuziek. Mountains To Move zal de gemoederen in de Sojo snel bedaren, tenzij ze hun lach niet kunnen inhouden natuurlijk!
LOTUS
Beste band van België, ni?
Your Highness
We zijn heel blij om deze Antwerpse koningen van de stoner metal in ons Leuvens jeugdhuisje te zetten. Smeer uw nek al maar in!
The Priceduifkes
The Priceduifkes zijn gewoon the Priceduifkes.

Praktische info

Andere evenementen