Dit evenement wordt ondersteund door MIJNLEUVEN.

Sojo Sounds: Hip-Hop #2

1 februari 2019
JH SOJO (20:00- 2:00)

Omdat de eerste editie van Sojo Sounds: Hip-Hop positief ontvangen werd, komen we op 1 februari weer samen voor nieuwe performances, een nog dikkere open mic dan ervoor en de vertrouwde graffiti-wall.

De focus van deze editie ligt op End Of The Weak, een internationale rapwedstrijd die de deelnemers op een familiaire manier weet te verbinden. De Belgische versie van deze contest is geheel te danken aan niemand minder dan DJ Proceed (Frontal), die achter de tables het optreden van het EOW team en de open mic, waarin de verschillende disciplines van de contest aan bod komen, verzorgt.
De hoofdact van onze avond is de legendarische McGyver, familielid en winnaar in 2017 van de Nederlandse EOW. Hij brengt in januari een nieuw album uit. Verder hebben we DJ Leshift (Goodfellaz Sound System) die een set draait met de beste hiphoptunes.

------------------------------------------
OPEN GRAFFITI WALL
(geen inschrijving nodig, eigen cans meenemen)
------------------------------------------
EOW OPEN MIC
(16 bars // a capella // freestyle bag // DJ vs MC // cypher)
------------------------------------------
OPTREDENS
McGyver (NL!!): Beest op de mic en meester van het podium. Heeft voorprogramma gedaan voor Public Enemy, MOP , 2x KRS-one, Mr Lif, Movits, Def P. Winnaar EOW NL 2017 (5e op de finale in Praag). Zijn album komt deze maand uit, check that shit: https://www.youtube.com/watch?v=sRJMNK1EDus

End Of the Weak Belgium TEAM:
- DJ Proceed : Oprichter van EOW BE, DJ met serieus wat skill die al makkelijk 20 jaar meegaat in de Belgische Hiphop. Denk aan Frontal Radio - Studio & Label en alle feesten die deze man al organiseerde. BXL represent!
- LowG : Winnaar Bestn vant Westn 2016 (2e in 2017) en EOW Belgium 2017. 2e geworden op Red Bull Bekvechten 2018. Deze MC uit Kortrijk verbaasde ons tijdens de vorige editie met zijn bars. Het is dus ook terecht dat hij hier nogmaals komt presteren. Kijk uit voor deze rapper.
- Rijm Tekkie Spans Man : West-Vlaamse hiphopper die ook al meer dan een decennium op te merken is. Na zijn tijd bij Rijmtechniekers werd Spansman de stem van funkband M'nB's . In 2018 won hij de finale van EOW BE in de beursschouwburg in Brussel en representeerde hij België op de finale in Parijs. Sindsdien is hij opnieuw in de ban geraakt van hip-hop.
- Coi : De laatste van het team en de local van de line-up. Hij organiseerde ook de vorige editie en hoopt hiermee vooral hiphop te doen leven in Leuven. Hij werd in 2018 3e op de finale van EOW BE en kreeg serieus de smaak te pakken. Dit jaar zal hij opnieuw deelnemen aan de wedstrijd en naast deze mensen plezier maken.
- Leshift : BXL, Dj bij Goodfellaz Sound System

(Banner by Spansman)

Praktische info

Andere evenementen