Dit evenement wordt ondersteund door MIJNLEUVEN.

Open Repetitiekotendag: Jam En Toonmoment

20 oktober 2019
STELPLAATS (17:30)

Het is weer tijd om te pronken met de mooie muzikale omgeving die we geschapen hebben en dagelijks bijschaven en wat is daarvoor beter dan een jam? U zegt het: drie open jams en draaiende tape decks!

Het concept is simpel: we zullen al onze ruimtes openstellen en iedereen is welkom. Wie op scheuren/schuren/digitaliseuren aanwezig was, kent het concept. In één ruimte zetten we alles klaar voor het goede oude scheurwerk, een andere ruimte zal eerder ingericht zijn naar smoother grooves en een de derde open jam zal draaien rond synthesizers, sequencers en drumcomputers en iedereen die zich geroepen voelt daar nog iets aan toe te voegen.

Aangezien we nu al weten dat ook dit event legendarisch worden zal, zullen we opnamemateriaal klaar hebben staan om het goede jamwerk te vereeuwigen. Daarnaast zal uiteraard onze vertrouwde bar tot uw dienst zijn om tussen het stoom aflaten de batterijen weer op te laden en uw lokale medemuzikant te leren kennen. We beginnen om 17:30 en gaan door zolang de inspiratie strekt. Allen welkom en tot dan!

Praktische info