Mintzkov

16 september 2020
Het Depot (20:00)

Vandaag rijdt Mintzkov met een driekoppige crew: Philip Bosschaerts, Lies Lorquet, Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren die hun snedige gitaarrock nóg harder zal doen vonken!

Exact twintig jaar na hun overwinning in Humo’s Rock Rally staan ze er weer. Hun nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ telt tien nummers. 

De machine Mintzkov reed nooit eerder zulke sierlijke rondjes. Ze was nooit zo wendbaar, ook al heeft de tijd zijn sporen nagelaten. Ze is springlevend, ook al sluit de deur naar de cockpit niet perfect. Ducttape houdt een losgekomen onderdeel op zijn plaats, wat zorgt voor de allermooiste fluittonen en dito ongecontroleerd lawaai. En vanuit de cockpit kijken Philip, Lies en Min Chul reikhalzend naar boven. Voorbij de staalblauwe lucht, voorbij de dampkring. Ze vliegen door de kosmos, jagen sterren na en meten de afstand naar Mars. Dromen luidop over de grote leegte out there, en zien het paradijs ons de hand reiken. Ze fluisteren onze namen. Wij, stofdeeltjes die opgloeien in het zonlicht.

Dit is Mintzkov anno 2020. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we!

Praktische info

Andere evenementen