Dit evenement wordt ondersteund door MIJNLEUVEN.

Geef je stem aan de Leuvense nacht!

15 mei 2019
Het Depot (20:00- 23:59)

▬▬▬▬▬ GEEF JE STEM AAN DE LEUVENSE NACHT
Feestgangers, organisatoren, dj’s, artiesten, café uitbaters, bewoners, beleidsmakers, politiekers,… Kom op 15 mei naar Het Depot en toon met jouw aanwezigheid jouw stem voor de Leuvense nacht.

Want: je komt op de Oude Markt maar trekt voor het echte werk liever naar buursteden? Je vindt je ding niet in het huidige aanbod maar vindt ook geen ruimte voor eigen feestconcepten? Je mist een nightlife scene waar je kansen voelt om te groeien en door te groeien? ...

Op 15 mei maakt Nachtplan en Het Depot samen met jullie verandering mogelijk. Een nachtcultuur die de Leuvense nacht volwaardig op de kaart zet. Dat is de ambitie!

Hoe meer aanwezigheid, hoe meer stem en hoe krachtiger ons signaal!

Reacties op het podium van enkele prominente namen: Mohamed Ridouani (burgemeester van Stad Leuven), Dirk Vansina (schepen van oa Jeugd), Isabelle Van Geet (directeur Marketing van KU Leuven), Mike Naert (Het Depot), Lutz Leichsenring (Clubcommission Berlin) en Neil Brookes (dj & co-founder van nacht & Kryptonight Events)

Speak now or forever hold your silence.

▬▬▬▬▬ NACHTPLAN
Nachtplan is een project van MIJNLEUVEN getrokken door een collectief van Leuvense jongeren. Met Nachtplan geven zij de Leuvense nacht een stem en bouwen ze aan een plan voor een kwalitatieve, diverse én veilige nachtcultuur voor iedereen.

Praktische info

Andere evenementen