Focus op modern klassiek - 7K! Label Night

10 november 2018
30CC (20:00)

Echo Collective betoverde je vorig jaar met hun bewerkingen van Radiohead. Op hun label staan nog enkele pareltjes te blinken, waaronder deze drie artiesten die binnenkort het mooie weer zullen maken.

De Italiaanse neoklassieke componist en multi-instrumentalist Luca D’Alberto bracht in 2017 Endless uit, een album vol gepassioneerde én avontuurlijke (piano)muziek. Met zijn trio brengt hij intense en veelgelaagde concerten voor strijkers, piano en elektronica. Daarna staat ook de Duitse pianist Niklas Paschburg op het podium. Helemaal in de lijn van Joep Beving en Julien Marchal zal hij de ingang naar het diepste van je ziel vinden.

Pianist George Papadopolous aka Hior Chronik heeft een naam als een Griekse topspits, maar koos toch voor een leven als muzikant in Berlijn. Zijn focus ligt op ambient piano, op het kruispunt tussen klassieke en minimale muziek. Hij werkte al samen met de Australische Sophie Hutchings en stelt tijdens deze tour een nieuw album voor.

Credits
met Niklas Paschburg (DE), Luca D’Alberto (IT) en Hior Chronik (GR) in het kader van Autumn Falls foto © Natalia Luzenko

Praktische info

  • Muziek, Klassiek
  • Tickets: €18 (rang 1) - €16 (rang 2)
  • 30CC Schouwburg
  • Website

Andere evenementen