FEEST // 18 jaar Het Depot

30 april 2021
Het Depot (22:00- 5:00)

Never change a winning party. Het Depot blaast 17 kaarsjes uit en viert dat - zoals steeds - op 30 april. We rukken de taart aan onder begeleiding van Black MambaEaglHush Hefner en Dansemble!     

Black Mamba

Met een eigen show op Studio Brussel (Hooray), een eigen partyconcept (Mamba Nights) en gigs op Rock Werchter, Fire Is Gold, Lokerse Feesten en WeCanDance achter de kiezen, zou het vreemd zijn moest je nog nooit gehoord hebben van Black Mamba, het alias van Noonah Eze. 

Elke set opnieuw mixt Black Mamba persoonlijke favorieten met de nieuwste tracks. Grime, hiphop, afrobeats, jersey, dancehall en de betere edits. Black Mamba gooit het in de mix! Get ready for this one.

Eagl

Eagl is bekend van zijn Triller feesten waarvan hij er ondertussen meer dan 25 organiseerde in Gent, Antwerpen en Brussel met meer dan dertig internationale headliners.

Uiteraard neemt deze positieve vogel ook steeds plaats achter de decks. Daarnaast openende hij vorig jaar de Boiler room op Pukkelpop (2016) en maakte hij deel uit van de line-up van WeCanDance, Laundry Day en Bloody Louis. Bon, niet te missen, dus.

Hush Hefner

Hush Hefner, het alias van Yves Massignani, is een vaste waarde in het Belgische nachtleven. Wanneer hij niet de drijvende kracht achter Kleinhouse of Hush Hush is, doorkruist hij het land om zijn funky disco- en houseplaatjes een draai te geven. 

Waar Double H draait, stroomt de dansvloer vol, want house, disco en funk vormen de basis van altijd uiterst dansbare sets waar hiphop en classic R&B hits zelden ontbreken.

Praktische info