Depot Café: Wardrobe

7 oktober 2019
Het Depot (20:00)

Met een tweede album in ons gratis Depot Café.

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Wardrobe is de band van Belgisch songschrijver en muzikant Johan Verckist. Debuutplaat 'Crawling' werd door Pascal Deweze geproduceerd en kon op heel wat bijval rekenen van pers en publiek. De veelal ingetogen debuutplaat kreeg live een pittigere en aanstekelijke sound mee die de band stimuleerde om opnieuw in de studio te kruipen.

Met een nieuw nieuw album, ‘Giving Up a Ghost’, genereert de band een meer gelaagd geluid dat uptempo indiesongs en elektronische elementen combineert met meer donkere en bluesy vibes. Single '24 Weeks' kon je al horen op Studio Brussel en werd ook gefeatured in de populair Netflix-serie 'Terrace House'. 'Long Gone' is de tweede single. Op 7 oktober in ons gratis Depot Café. Ontdekkingswaardig!

"Het resultaat van de muzikale verbreding van Verckist is een verfrissend en ontspannend album dat je het gevoel geeft onderweg te zijn." - thedailyindie.nl

Praktische info